Πανθεσσαλική διανομή του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ

Μετά την πανελλαδική κυκλοφορία του μέσω του «ΕΘΝΟΥΣ»

 

Άρχισαν οι προεργασίες για το νέο τεύχος

 

Το νέο τεύχος του περιοδικού ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ κυκλοφόρησε την Κυριακή 2 Αυγούστου, μαζί με το «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» και διαφήμισε τη Θεσσαλία και τους ανθρώπους της, με έναν ξεχωριστό και εντυπωσιακό τρόπο, πανελλαδικά.

Ακολούθησε, την περασμένη εβδομάδα, δωρεάν διανομή σε όλους τους συνδρομητές του «διαλόγου» σε ολόκληρο το νομό. Αν κάποιος συνδρομητής δεν το παρέλαβε μπορεί να τηλεφωνήσει στο 24310-73459 ή να στείλει e-mail στο xeniosthessalos@gmail.com για να του αποσταλεί.

Για αυτή την εβδομάδα έχει προγραμματιστεί η διανομή του στο νομό Μαγνησίας μαζί με την ιστορική εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ.

Στο νομό Λάρισας θα υπάρχουν τεύχη του περιοδικού στα γραφεία της εφημερίδας LARISSAnet και θα διατίθεται δωρεάν στους συνδρομητές της.

Στο νομό Καρδίτσας θα υπάρχουν τεύχη στα γραφεία της εφημερίδας ΠΡΩΙΝΟΣ ΤΥΠΟΣ και θα διανέμονται δωρεάν στους συνδρομητές της.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως συνεχίζουμε να δεχόμαστε πολλά συγχαρητήρια, τηλεφωνικά ή μέσω e-mail, αναγνωστών του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ από πολλά σημεία της χώρας ενώ πολλοί μας ζητούν να τους στείλουμε και τα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού.

 

Υ.Γ.(1): Μετά την απόφαση του κ. Σαββίδη να αναστείλει την έκδοση του «ΕΘΝΟΥΣ», για λόγους τους οποίους δημοσιοποίησε ο ίδιος, ο «ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ» θα συνεχίσει την πανελλαδική του πορεία μέσω άλλης μεγάλης και έγκυρης Αθηναϊκής εφημερίδας. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα ενώ το νέο τεύχος θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και θα είναι αφιερωμένο στη Θεσσαλία του χειμώνα.

 

Υ.Γ. (2): Ως «ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ» αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε για ακόμη μία φορά την DIMERA ΕΚΔΟΤΙΚΗ, ιδιοκτήτρια του «ΕΘΝΟΣ», τον κ. Τραϊνό Χατζηδημητρίου, εκδότη του «ΕΘΝΟΥΣ» και τους συνεργάτες του, για την άψογη συνεργασία και την στήριξη τους στην προσπάθεια μας. Ιδιαίτερα η εντυπωσιακή προβολή του τελευταίου τεύχους, μέσω του OPEN TV, του «ΕΘΝΟΥΣ» αλλά και του δυναμικού site ethos.gr ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και ταυτόχρονα αποτέλεσε και μια τεράστια προβολή συνολικά για τη Θεσσαλία.

 

Δ.Κ.-Μ.Ε.

Σχετικές δημοσιεύσεις