Τα Μikel πήγαν….Καναδά!

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το πρώτο κατάστημα της θεσσαλικής αλυσίδας Καφέ Mikel στον Καναδά, και συγκεκριμένα στην περιοχή Westdale, στο Χάμιλτον του Οντάριο. Οι πόρτες του καταστήματος άνοιξαν χθες Δευτέρα 25 Μαΐου, ενώ στους επισκέπτες προσφερόταν δωρεάν καφές με την ευκαιρία των εγκαινίων. Πέρα από καφέ, το κατάστημα διαθέτει μεταξύ άλλων σάντουιτς και γλυκά.

To Grand Opening ανακοίνωσε εξάλλου η εταιρεία και μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, αναφέροντας: «Συνεχίζουμε να ταξιδεύουμε σε όλο τον κόσμο! Ο ενθουσιασμός μας είναι μεγάλος για το 1ο μας κατάστημα στον Καναδά (1008 King St W, Hamilton, Ontario, L8S1L4)». Σημειώνεται ότι η αλυσίδα Mikel έχει ήδη κάνει «μπάσιμο» στην αμερικανική αγορά, με ένα κατάστημα στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, ωστόσο μέχρι τώρα δεν είχε παρουσία στον Καναδά.

Η Mikel διαθέτει επίσης, σύμφωνα με τον χάρτη στην ιστοσελίδα της, περισσότερα από 230 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Σαουδική Αραβία. Η εταιρεία σχεδιάζει να ανοίξει καταστήματα σε Ρουμανία, Πολωνία, Τουρκία και Γερμανία, ενώ στο μέλλον σκοπεύει να μπει και στη σκανδιναβική αγορά.

 

Πηγή: thessaliaeconomy.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις