Επτά τάμπλετ σε μαθητές στο Ανθηρό Αργιθέας προσέφερε η Π.Ε. Καρδίτσας

Επτά συσκευές tablet παρέδωσε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος κατά την επίσκεψή του στο Δήμο Αργιθέας παρουσία του δημάρχου Αργιθέας κ. Ανδρέα Στεργίου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλία Παπαδήμα, των αντιδημάρχων κ.κ Χαράλαμπου Πούλιου, Ηλία Τσιατσιάνη και ‘Ολγας Κορλού και του προέδρου της Τ.Κ Ανθηρού κ. Γιώργου Κωτή.

Μετά από συνεργασία με τον δήμαρχο Αργιθέας κ. Ανδρέα Στεργίου και την δασκάλα του 1/θέσιου δημοτικού σχολείου Ανθηρού κα. ‘Ολγα Μπαντή, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, προέβη στη συμβολική αυτή κίνηση, που στόχο έχει, αφ ενός μεν την εξοικείωση με την τεχνολογία μαθητών που φοιτούν σε σχολεία απομακρυσμένων περιοχών, αφετέρου δε την πρόσβαση στη μέθοδο διαδικτυακής διδασκαλίας, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τόσο η ηγεσία του Δήμου Αργιθέας, οι γονείς των μαθητών όσο και η εκπαιδευτικός κα Μπαντή ευχαρίστησαν τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την πρωτοβουλία και ευχήθηκαν να υπάρξουν ανάλογες τέτοιες ενέργειες και στο μέλλον.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωστής Νούσιος τόνισε: «Για μια ακόμη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων μου, βρίσκομαι στην Αργιθέα, αυτή τη φορά για να προσφέρω στους μαθητές που δεν έχουν τη δυνατότητα, 7 σύγχρονα tablets. Η ξεκάθαρη βούληση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού είναι κάθε μαθητής να έχει τα ίδια δικαιώματα στη μάθηση με όλους τους συμμαθητές του, σε όποιο σχολείο της Περιφέρειας κι αν βρίσκεται, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της τεχνολογίας, τόσο στην παροχή αποτελεσματικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών, όσο και στην εφαρμογή νέων μεθόδων εκμάθησης».

Πηγή: karditsalive.net

Σχετικές δημοσιεύσεις