Τρεις Καρδιτσιώτες έκλεψαν και έσυραν αυτοκίνητο από τη Λάρισα με …τριχιά!!!

Τρεις Καρδιτσιώτες, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, είναι οι δράστες μιας απίστευτης κλοπής αυτοκινήτου 33χρονης Λαρισαίας.

Μιας κλοπής που συνέβη τα ξημερώματα της 11ης Απριλίου, με τους κλέφτες να ρυμουλκούν με τριχιά το κλεμμένο αυτοκίνητο της Λαρισαίας και, παρά τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, ανενόχλητοι να το μεταφέρουν στην Καρδίτσα.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» – κατέληξε στους τρεις δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, αλλά δυστυχώς για την 33χρονη Λαρισαία το αυτοκίνητό της δεν βρέθηκε τελικά. Παρά τις έρευνες σε σπίτια, ποιμνιοστάσια και μάντρες στην Καρδίτσα, οι δράστες ή κάποιος εκ των δραστών εκτιμάται ότι πρόλαβε και το μεταπώλησε με σκοπό – όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις – τη διάλυση και τη διάθεσή του σε ανταλλακτικά.

Οι δράστες μίσθωσαν αυτοκίνητο και μετέβησαν στη Λάρισα με σκοπό την κλοπή, ενώ ένας από τους τρεις Καρδιτσιώτες, και συγκεκριμένα ο 34χρονος έχει «ειδικότητα» στις κλοπές αυτοκινήτων καθώς – σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες – είναι «γνώριμος» των διωκτικών αρχών από παλιότερες υποθέσεις.

Η κλοπή σημειώθηκε τις πρωινές ώρες της 11ης Απριλίου στη συνοικία της Ανθούπολης, όπου η 33χρονη Λαρισαία είχε σταθμεύσει και ασφαλίσει το αυτοκίνητό της, τύπου Smart έξω από το σπίτι της.

Οι τρεις κλέφτες, ηλικίας 25, 34 και 35 ετών, νοίκιασαν αυτοκίνητο στην Καρδίτσα με το οποίο μετέβησαν στη Λάρισα με σκοπό την κλοπή, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ψάχνοντας σε διάφορους δρόμους.

Φθάνοντας στην οδό Φαρσάλων εντόπισαν το Smart της 33χρονης και ένας από τους δράστες έσπασε το πίσω τζάμι και έτσι μπήκε στο αυτοκίνητο. Επειδή δεν μπόρεσαν να το θέσουν σε κίνηση, αποφάσισαν να το ρυμουλκήσουν. Κάνοντας λοιπόν οπισθοπορεία με το δικό τους αυτοκίνητο επί της Φαρσάλων προσέγγισαν το Smart στον δρόμο όπου ήταν σταθμευμένο και το έδεσαν με τριχιά. Ένας από τους δράστες κάθισε στη θέση του οδηγού στο κλεμμένο αμάξι και ρυμουλκώντας το, το μετέφεραν… ανενόχλητοι στην Καρδίτσα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας ταυτοποίησε προχθές τα στοιχεία των τριών Καρδιτσιωτών – σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία – μεταξύ των οποίων και ο 34χρονος, ο οποίος είναι γνώριμος από παλαιότερες κλοπές αυτοκινήτων, πάλι στη Λάρισα. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν, καθώς παρήλθε το αυτόφωρο ενώ δεν απέδωσαν οι έρευνες (σ.σ. δυστυχώς για την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου) για τον εντοπισμό του κλεμμένου Smart.

Αστυνομικοί ερεύνησαν τα σπίτια των δραστών στην Καρδίτσα, ποιμνιοστάσια και μάντρες αυτοκινήτων, αλλά εκτιμάται ότι το κλεμμένο Smart μεταπωλήθηκε για ανταλλακτικά.

Πηγή: eleftheria.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις