Κοινωνικές δράσεις της ΓΕ.Π.Α.Δ. Θεσσαλίας στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους

Πραγματοποιήθηκε εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων από το  ένστολο και πολιτικό προσωπικό

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν για την ενίσχυση των συσσιτίων «Ο Επιούσιος» της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, πραγματοποίησε, για ακόμη μια χρονιά, πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων από όλο το προσωπικό της, για την ενίσχυση φορέων και ιδρυμάτων, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Αντίστοιχα, στην περιφέρεια Θεσσαλίας, οι υπηρετούντες στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, ανταποκρινόμενοι στην εθελοντική προσφορά ειδών, συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου, κ.κ. Ιερώνυμο, αναφερόμενοι στην εθελοντική αυτή δράση και αντάλλαξαν ευχές.

Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Αγάπιος Χαρακόπουλος, ως εκπρόσωπος του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας, Ταξίαρχου Αστέριου Μαντζιώκα, συνοδευόμενος από το Γ’ Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ευάγγελο Πελεκάνη, σήμερα Τετάρτη (23-12-2020), προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη τροφίμων στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου για την ενίσχυση των συσσιτίων της «Ο Επιούσιος» και του φιλανθρωπικού της έργου.

Ο Πανοσιολογιότατος, κ.κ. Βαρθολομαίος, ως εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες και ευχές στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παρόμοιες φιλανθρωπικές δράσεις που προβάλλουν το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και αναδεικνύουν την ευαισθητοποίηση του προσωπικού της, λαμβάνουν χώρα και στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εύχεται σε όλους καλά Χριστούγεννα με υγεία, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2021.

Σχετικές δημοσιεύσεις