Συνωστισμός στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων – Πήγαν να παραλάβουν το δέμα απ’το… χωριό

Συνωστισμός στα ΚΤΕΛ σε Κηφισό και Λιοσίων με τις ουρές να σχηματίζονται μόνο στις αποθήκες για να προμηθευτούν πολίτες τα γιορτινά δέματα από το χωριό, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις για την αποτροπή της εξέλιξης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Χαρακτηριστική είναι η εικόνα που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης από τα ΚΤΕΛ Λιοσίων με δεκάδες κόσμου να βρίσκεται στο σταθμό δημιουργώντας ουρές στην αναμονή για τη λήψη των δεμάτων τους από την Καρδίτσα. Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις τόσο των Αρχών, όσο και των υπαλλήλων των ΚΤΕΛ, επί της ουσίας οι πολίτες δεν τηρούν καμία απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους. Παράλληλα, αρκετοί έχουν επιλέξει να μην φορούν γάντια ή μάσκα.

Αντίστοιχη εικόνα επικράτησε και νωρίτερα με την άφιξη λεωφορείων του ΚΤΕΛ από Εύβοια, Θήβα, Λιβαδειά και Λαμία. Πέρυσι τέτοια μέρα, στους υπεραστικούς σταθμούς των λεωφορείων γινόταν το αδιαχώρητο. Τα δρομολόγια για όλη την Ελλάδα, από τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων στον Κηφισό ξεπερνούσαν τα 400 ενώ σήμερα είναι μόλις… 16.

Σχετικές δημοσιεύσεις