Μαζί για το Παιδί: Μαζί προσφέραμε γεύματα σε 629 παιδιά σε ανάγκη

Το Μαζί για το Παιδί προσέφερε γεύματα για ένα μήνα σε 629 παιδιά που φιλοξενούνται σε φορείς παιδικής προστασίας σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας μέσω της Πασχαλινής του καμπάνιας.
Με την πολύτιμη βοήθεια επώνυμων και ανώνυμων υποστηρικτών, το Μαζί για το Παιδί κατάφερε να ξεπεράσει τον αρχικό του στόχο και να στηρίξει περισσότερα από 600 παιδιά. Οι ωφελούμενοι φορείς έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται τρόφιμα μέσω διατακτικών σε μεγάλες αλυσίδες σούπερ-μάρκετ για 1 μήνα προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών.
Οι φορείς παιδικής προστασίας αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις. Η αύξηση των τιμών στα βασικά αγαθά έχει δυσκολέψει περαιτέρω την καθημερινή τους διαχείριση. Στόχος της ενέργειας ήταν να ενισχυθούν οι φορείς και ταυτόχρονα να προσφερθεί χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτούς.
Η επιτυχία της ενέργειας αυτής δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση και τη γενναιοδωρία των υποστηρικτών του Μαζί για το Παιδί. Στην πρωτοβουλία συμμετείχαν 139 ιδιώτες δωρητές και εταιρείες.
Συγκεκριμένα, οι εταιρείες Mymarket, efood, Raycap, Hellafarm, Alpha Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ., Qualco Foundation, Nueria Properties MAE, Emicert, Environmetrics και Real Media Group.
Λίγα λόγια για το πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», του Μαζί για το Παιδί
Το πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» δημιουργήθηκε το 2012 για να υποστηρίξει τα παιδιά που ζουν σε δομές ή/και υποστηρίζονται από φορείς παιδικής προστασίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις