1ο Βραβείο θεατρικού έργου για τον Σταύρο Παρχαρίδη

Νέα διάκριση για τον συνεργάτη του «Ξένιου Θεσσαλού»

Σε διαγωνισμό της Περιφέρειας Αττικής

Σε λίγες εβδομάδες θα εμφανισθεί και στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα»

 

Ένα ακόμη βραβείο πρόσθεσε στην ήδη πλουσιότατη συλλογή του ο πολυτάλαντος συνεργάτης του περιοδικού «Ξένιος Θεσσαλός» και επιστήθιος φίλος, ο ηθοποιός – σκηνοθέτης – φωτογράφος και συγγραφέας Σταύρος Παρχαρίδης.

 

Αυτή τη φορά βραβεύτηκε για το συγγραφικό του ταλέντο και απέσπασε το 1ο βραβείο του διαγωνισμού «Λήκυθος» της Περιφέρειας Αττικής. Ο Σταύρος Παρχαρίδης συμμετείχε με το θεατρικό του έργο «ΕΛΑΙΣΧΗΛΕΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ» και απέσπασε παμψηφεί το 1ο βραβείο.

 

Η τελετή βράβευσης έγινε την περασμένη Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023, στις 7 μ.μ στο θέατρο ΚΑΤΙΝΑ ΠΑΞΙΝΟΥ, στο Αττικό Άλσος. Υπεύθυνη της εκδήλωσης ήταν η εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Πολιτισμού της Περιφέρειας Αττικής, η Θιασάρχης και ηθοποιός κ.α. Μαίρη Βιδάλη.

 

Μετά την τελετή βράβευσης ακολούθησε συναυλία – αφιέρωμα στον Γιάννη Σπανό με τις Λένα Αλκαίου, Πένυ Ξενάκη και την ορχήστρα τους.

 

Ευχόμαστε στην φίλο Σταύρο να συνεχίσει να εμπλουτίζει την συλλογή του και ανυπομονούμε να τον δούμε και στον ΑΝΤ1 στην σειρά «Η ΜΑΓΙΣΣΑ» στην οποία θα κάνει ντεμπούτο στο 27ο επεισόδιο και μέσω του ρόλου του θα μας αποκαλύψει πολλά μυστικά!

 

Δ.Κ.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις