Υποψήφιος με τον Θεόδωρο Χήρα και ο Μπουραζάνας Θεόδωρος

Με τον συνδυασμό “Πορεία στο μέλλον” θα είναι υποψήφιος ο Μπουραζάνας Θεόδωρος, καθώς έδωσε τα χέρια με τον Θεόδωρο Χήρα και πλέον θα επιδωθούν σε κοινό αγώνα , για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Ο Θεόδωρος έχει καταγωγή από το Λιβαδοχώρι, είναι χειριστής μηχανημάτων έργων και με μεγάλη εμπειρία στα κοινά , καθώς διαχρονικά έχει το “μικρόβιο” της ενασχόλησης με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο ίδιος δήλωσε: Για μένα το Λιβαδοχώρι και ο ορεινός μας όγκος αποτελεί πηγή έμπνευσης και ισχυρό κίνητρο για να σηκώσω τα μανίκια και να εργαστώ σκληρά για να βοηθήσω στην αναβάθμιση της γης των προγόνων μας. Ο συνδυασμός μας αποτελείται από άτομα ικανά και ενεργά στην κοινωνία μας και πιστεύω ότι όλοι μαζί θα αναδείξουμε το όραμα του επικεφαλής μας και θα λάβουμε την εντολή για να θέσουμε τον Δήμο Πύλης σε τροχιά ανάπτυξης.
Από την πλευρά του Θεόδωρος Χήρας δήλωσε: Είμαι πολύ χαρούμενος που άτομα άξια και δυναμικά σαν τον Θεόδωρο Μπουραζάνα αποτελούν στελέχη του συνδυασμού μας. Ο Θεόδωρος θα είναι υποψήφιος για Πρόεδρος στην τοπική Κοινότητα Λιβαδοχωρίου.
Θεόδωρε, καλώς όρισες στην ομάδα μας και καλή επιτυχία στον αγώνα σου!

Σχετικές δημοσιεύσεις