«Τι τρανός χορός… γένεται» στα Τρίκαλα

Χοροί δημοτικοί, χορός μοντέρνος, συμμετοχή των μελών σε χορευτικά συγκροτήματα των Τρικάλων, αλλά και πολιτών, στις γιορτές που εξαπλώνονται σε όλη την πόλη τα Χριστούγεννα του 2022.

Ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί πρόγραμμα χορευτικών και άλλων μουσικών εκδηλώσεων  στο κέντρο της πόλης, σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις και όλο το χριστουγεννιάτικο κλίμα από τον 11ο Μύλο των Ξωτικών.

Οι επισκέπτες/τριες και οι τρικαλινοί/ες μετέχουν ήδη στις εκδηλώσεις, που ξεκίνησαν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου από την «Ομπρέλα» Ζογγολόπουλου, με παραδοσιακούς χορούς από τον Χορευτικό Ομιλο Τρικάλων. Συνεχίστηκαν με τα μοντέρνα τμήματα του ΧΟΤdance το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στην πλατεία Μακαρίου (Δεσποτικού) και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου από τον Λαογραφικό Χορευτικό Όμιλο Τρικάλων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ», επίσης με παραδοσιακούς χορούς, από τμήματα παιδιών και ενηλίκων.

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τα κεράσματα, το κέφι, η συμμετοχή πολιτών, το κλίμα Χριστουγέννων κυριαρχούν στα Τρίκαλα, που ξεδιπλώνουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα στον Μύλο και στην πόλη.

Ακολουθούν:

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, στις 18:00

ΤΡΙΚΚΗ Κέντρο Χορού Τρικάλων στην «Ομπρέλα» Ζογγολόπουλου. Θα παρουσιαστούν παραδοσιακά κάλαντα και παραδοσιακοί χοροί.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, στις 19:00
Φιλανθρωπικό Gala με τη συμμετοχή σχολών χορού των Τρικάλων στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρικκαίων «Αθανάσιος Τριγώνης»
Στόχος, η ενίσχυση του Σωματείου «Φλόγα» και με bazaar.

 

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, στις 13:00. 

Μουσική Σχολή Παπαστάθη στην «Ομπρέλα» Ζογγολόπουλου.

 

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022, στις 12:30

Δημοτική Χορωδία Τρικάλων στο Δημαρχείο Τρικάλων. Θα παρουσιαστεί η παιδική –εφηβική χορωδία του ΔΩΤ η οποία θα πλαισιωθεί και με μέλη της Δημοτικής Χορωδίας Τρικάλων και θα δώσουν μελωδικές ευχές στον Δήμαρχο και στους πολίτες στον πεζόδρομο της Ασκληπιού).

 

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Σχετικές δημοσιεύσεις