Συνέλευση της Αμφικτιονίας των Θεσσαλών Καραγκούνηδων

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 11 π.μ., θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Αμφικτιονίας των Θεσσαλών Καραγκούνηδων, στην έδρα της στον Παλαμά, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Παναγιώτης Παλαμάς, διδάσκαλος του γένους» (Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων), Παπάγου και Γρηγορίου Ε’ – όπισθεν τράπεζας Πειραιώς.

Στη συνέλευση καλούνται να πάρουν μέρος καραγκούνηδες από όλη τη Θεσσαλία, που ανήκουν σε συλλόγους καραγκούνηδων εθνοτοπικού και πολιτιστικού χαρακτήρα από τα χωριά και τις πόλεις της θεσσαλικής περιφέρειας, αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, καθώς και μεμονωμένα φυσικά πρόσωπα που ζουν ή  έλκουν την καταγωγή τους από την Πεδινή Θεσσαλία.

* Της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης θα προηγηθεί Καταστατική Συνέλευση για την αλλαγή άρθρων του Καταστατικού της Αμφικτιονίας, στις 11 π.μ.

* Θα ακολουθήσει η Τακτική Γενική Συνέλευση, με θέματα:

  1. Απολογισμός απερχόμενου Αμφικτιονικού Συμβουλίου.
  2. Πρόταση – απόφαση για αντικατάσταση ισόβιων μελών.
  3. Εκλογή νέων αιρετών μελών Αμφικτιονικού Συμβουλίου.
  4. Απόφαση επί των προτάσεων για τον τόπο διοργάνωσης του μεθεπόμενου 9ου Ανταμώματος – Συνεδρίου, για παραλαβή της σημαίας τον Σεπτέμβριο 2023 από το Προάστιο Σελλάνων Δήμου Παλαμά, όπου θα γίνει το 8ο Αντάμωμα – Συνέδριο.

 

Ο πρόεδρος της Αμφικτιονίας
Απόστολος Φιρφιρής

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις