ΣΙΝΕΑΚ: Ο αγαπημένος «Μικρός Νικόλας» στον Δημοτικό Κινηματογράφο Τρικάλων

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων πραγματοποιεί ειδικές προβολές για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) κάθε Κυριακή στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στον Μύλο Ματσόπουλου.

Αυτήν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου η ταινία

Ο μικρός Νικόλας και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού

 (με ηθοποιούς-μεταγλωττισμένη 103)

Πραγματοποιούνται οι εξής προβολές:

  • 12.00 πρωί
  • 17.30 απόγευμα

Γενική είσοδος (4 €)

*Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης

Γενική είσοδος 4 €

Ετήσια κάρτα 20 €

Κάρτα κοινωνικής αλληλεγγύης

Οι κάτοχοι κάρτας κοινωνικής αλληλεγγύης μπορούν να παρακολουθούν τις προβολές με εισιτήριο 2 €.

* «Κινηματογραφική Λέσχη για παιδιά». Με ετήσια συνδρομή 20 μόνο ευρώ τα παιδία αποκτούν ειδική κάρτα μέλους, με την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν όλες τις ταινίες του ΣΙΝΕΑΚ για την χειμερινή περίοδο 2022-23. Πληροφορίες-εγγραφές την ώρα προβολής το πρωί της Κυριακής στο ταμείο του Κινηματογράφου και στο τηλ. 24310 20090.

 

Ο μικρός Νικόλας

Ο εννιάχρονος Νικόλας λατρεύει να παίζει με τα φιλαράκια του από το σχολείο, μια τρελο-συμμορία με το όνομα «Οι Ανίκητοι». Όταν ο πατέρας του Νικόλα παίρνει ξαφνικά προαγωγή, η οποία απαιτεί τη μετακόμισή τους στον γαλλικό Νότο, ολόκληρος ο κόσμος του Νικόλα έρχεται τούμπα. Για να μη χάσει τους φίλους του, καταστρώνει μαζί τους το απόλυτο σχέδιο για να εμποδίσουν την απαίσια μετακόμιση: ένα κυνήγι θησαυρού.

Είδος: Κωμωδία

Χώρα: Γαλλία

Σκηνοθέτης: Ζουλιέν Ραπενό

Πρωταγωνιστούν: Ιλάν Ντεμπραμπάν, Οντρέ Λαμί, Ζαν-Πολ Ρουβ, Γκρεγκορί Γκαντεμπουά

Διάρκεια: 100

Σκηνοθετικά, ο Ζιλιέν Ραπενό έχει ισορροπήσει τα παιδικά και τα ενήλικα συναισθήματα και έχει δημιουργήσει μια ταινία πραγματικά για όλη την οικογένεια, με απολαυστικές παιδικές ερμηνείες, που βλέπεται ευχάριστα Άγγελος Πολύδωρος myFILM.gr

Ο «Μικρός Νικόλας και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού» που σκηνοθέτησε ο Ζυλιέν Ραπενό με τον Ιλάν Ντεμπραμπάν στον κεντρικό ρόλο, τιμά το κόμικ διατηρώντας ανέπαφη τη ρετρό για τα σημερινά δεδομένα αισθητική του. Ζουμπουλάκης Γιάννης Το Βήμα

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Σχετικές δημοσιεύσεις