Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης στον συνάνθρωπο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Περισσότερες από 400 οικογένειες στήριξε και φέτος  το Πάσχα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης  η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Με εντολή του Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας Χρήστος Καλομπάτσιος ανέλαβε το συντονισμό της δράσης,  σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας, για την διανομή τροφίμων σε οικογένειες που έχουν  μεγαλύτερη  ανάγκη.

Παράλληλα, η  Περιφέρεια Θεσσαλίας βρέθηκε αυτές τις ημέρες, με σεβασμό και ενδιαφέρον,  κοντά στους κατοίκους όλων των σεισμόπληκτων χωριών της Θεσσαλίας μοιράζοντας τόνους τροφίμων,  είδη πρώτης ανάγκης, χαρτικά, καθαριστικά είδη, κουβέρτες και μάσκες. Τη δράση συντόνισαν  ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας Βασίλης Πινακάς και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού Νίκος Λιούπας.

«Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς που αυτές τις Άγιες Ημέρες προσέφεραν τρόφιμα και άλλα βασικά  είδη τόσο σε συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη όσο και σε όλους όσοι επλήγησαν από τον πρόσφατο καταστροφικό σεισμό. Με τις προσφορές τους, κάνουν πράξη  τις υπέρτατες αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού που στις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνει η ανθρωπότητα αποκτούν ένα ιδιαίτερο νόημα» τόνισε ο κ. Καλομπάτσιος.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις