Ο ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ συνεχίζει το πανελλαδικό του «ταξίδι» μαζί με τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»!

Το πανελλαδικό «ταξίδι» του περιοδικού ΞΕΝΙΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΣ, του έντυπου πρεσβευτή της Θεσσαλίας όπως έχει καθιερωθεί πλέον, συνεχίζεται, αμέσως μετά το τέλος της καραντίνας.

Μάλιστα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αυτό γίνεται μαζί με την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», μία από τις μεγαλύτερες σε κυκλοφορία εφημερίδες της χώρας σήμερα και μέσα στην πρώτη πεντάδα συνολικά και με μεγάλη δυναμική ανάπτυξης.

Θέλω να σας ενημερώσω ότι το νέο τεύχος ετοιμάζεται με ιδιαίτερο –όπως πάντα- μεράκι και όλοι οι συνεργάτες βάζουν τα δυνατά τους για να παρουσιάσουμε σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, ό,τι καλύτερο έχει σήμερα η Θεσσαλία στον τουρισμό, την παραγωγή, τις εξαγωγές, τον πολιτισμό, την δημιουργία.

Θα κυκλοφορήσει στις αρχές Ιουλίου μαζί με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ με 148 έγχρωμες σελίδες και πολλά εξαιρετικά αφιερώματα στη Θεσσαλία, τους ανθρώπους της αλλά και στους… γείτονές της!

Αυτονόητες οι ευχαριστίες στον όμιλο των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ και προσωπικά στον κ. Γιάννη Κουρτάκη για την προθυμία που έδειξε να φιλοξενήσει τον… φιλόξενο (ΞΕΝΙΟ) Θεσσαλό και το συναδελφικό ενδιαφέρον του για την προσπάθειά μας αλλά και για την Θεσσαλία.

Περισσότερα την Δευτέρα στο «διάλογο» και στο trikalaonline.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις