Ο κ. Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου ομιλητής στο 24ο Φόρουμ Ανάπτυξης

Ομιλητής, εκπροσωπώντας μάλιστα το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ στο οποίο είναι αναπληρωτής γραμματέας του Τομέα επιχειρηματικότητας, σε μια εξαιρετική εκδήλωση που διοργάνωσε το Οικονομικό Επιμελητήριο Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος ήταν ο συμπολίτης Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου, στο πλαίσιο του 24ου Φόρουμ Ανάπτυξης με θέμα τις Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.

Συζητήθηκαν το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, οι αδυναμίες αλλά και οι βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν. Επίσης αναφέρθηκαν οι εκθέσεις του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου και της Παγκόσμιας Τράπεζας που αναφέρονται σε αντίστοιχες πρακτικές και που ισχύουν σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, καθώς παγκοσμίως  ο θεσμός των ΣΔΙΤ λειτουργεί από το 1990.

Στο πάνελ της συζήτησης που συμμετείχε ο κ. Παπαευθυμίου είχε ως συνομιλητές του τον γ.γ. Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ κ. Ορέστη Καβαλάκη, τον πρώην υπουργό Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σπίρτζη και τον Βουλευτή Αχαΐας του ΚΚΕ κ. Νίκο Καραθανασόπουλο.

Ο κ. Παπαευθυμίου ευχαριστεί για την πρόσκληση τον φίλο του πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου κ. George Pappas και τον συγχαίρει για την άψογη διοργάνωση.

Σχετικές δημοσιεύσεις