Οι ευχές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού για την νέα χρονιά

Εύχομαι σε όλες τις Θεσσαλές και σε όλους τους Θεσσαλούς, το 2023 να είναι  μια χρονιά ειρήνης, υγείας, χαράς, ευτυχίας, προόδου, ευημερίας, δημιουργίας, συνεργασίας, συνέργειας, αποτελεσματικότητας και ταχύτητας για την επίτευξη αποτελέσματος με  αξία για τους πολλούς. Χρονιά  εθνικής ενότητας και  ομοψυχίας γιατί ο καθένας μόνος του δεν μπορεί να κάνει πολλά,  όλοι μαζί όταν συνεργαζόμαστε  μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα.

Με τη σκέψη  μου στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας  εύχομαι με όλη μου την καρδιά  να τα ξεπεράσουν γρήγορα και  στις   εμπερίστατες οικογένειες, η αρωγή του κράτους  να είναι  διαρκής και η κοινωνική πρόνοια πληρέστερη για  όλους όσοι  έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Στην Περιφέρεια Θεσσαλίας είμαστε ένα με την κοινωνία, νοιαζόμαστε  και το αποδεικνύουμε καθημερινά,  στην πράξη. Σε εποχή πολυκρίσης, ανταποκριθήκαμε και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των ανθρώπων  με σεβασμό και ενσυναίσθηση. Είμαστε  μία ομάδα που οργανωνόμαστε  και εργαζόμαστε  για μια πιο συνεκτική, αλληλέγγυα  και  ανοιχτή κοινωνία  ευκαιριών, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις. Δημιουργούμε αξιόπιστο σύστημα για να μας εμπιστεύονται οι πολίτες. Θέλουμε να ξέρουν ότι τους στηρίζουμε και τους προστατεύουμε και όχι απλά να το πιστεύουν. Ό,τι γίνεται  με αγάπη και αλήθεια έχει αξία. Ο καλύτερος τρόπος να πεις κάτι είναι να το κάνεις. Κάνουμε τα λόγια μας πράξεις πριν επιτρέψουμε στα λόγια μας να ακολουθήσουν τις πράξεις μας  με  έργα  αγάπης και προσφοράς που μας πάνε όλους μαζί μπροστά. Έργα και δράσεις που συνδυάζουν την  ανάπτυξη και την σύμπτυξη, γιατί η  ανάπτυξη των υλικών αγαθών δεν έχει νόημα παρά μόνο αν συνοδεύεται από έναν τρόπο ζωής που συντηρεί όλα όσα μπορούν να συμπτύξουν ένα εγώ με ένα εμείς, την κατανόηση του άλλου,  την  συμπερίληψη,  την αλληλεγγύη. Και το 2023, μαζί, φτάνουμε σε αποτέλεσμα  δημιουργίας με  ανθρώπινα έργα που  στηρίζουν την οικονομία, προσφέρουν θέσεις εργασίας, δημιουργούν συνθήκες ασφάλειας και βιώσιμης ανάπτυξης  και  προσφέρουν  δίκαιες  ευκαιρίες σε όλες και όλους.

Χρόνια πολλά. Ευτυχισμένο το νέο έτος.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις