Νέος παιδικός σταθμός από τον Δήμο Τρικκαίων στα Μ. Καλύβια

Των Τριών Ιεραρχών λειτούργησε για πρώτη φορά ο νέος παιδικός σταθμός που κατασκεύασε ο Δήμος Τρικκαίων στα Μεγάλα Καλύβια. Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου, ο αντιδήμαρχος Νίκος Σακκάς και στελέχη της αρμόδιας Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Τρικκαίων επισκέφθηκαν τις νέες εγκαταστάσεις που κατασκεύασε ο Δήμος σε ιδιόκτητο κτήριο.
Ο νέος παιδικός σταθμός δυναμικότητας 16 παιδιών εξυπηρετεί κατοίκους από όλον τον Δήμο και διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό για τα παιδιά.
Το συγκεκριμένο κτίσμα προοριζόταν από τον τ. Δήμο Μ. Καλυβίων για πνευματικό κέντρο αλλά πλέον ενισχύει την προσχολική φροντίδα, καθώς ο Δήμος Τρικκαίων με τις κατάλληλες εργασίες στον εξωτερικό και εσωτερικό χώρους, το διαμόρφωσε για να φιλοξενήσει μικρά παιδιά. Επρόκειτο για έργο με προϋπολογισμό 296.000 € από ίδιους πόρους του Δήμου Τρικκαίων.
Ο κ. Παπαστεργίου τόνισε πως η συγκεκριμένη δομή «ενισχύει τις δομές για την τρικαλινή οικογένεια», με δεδομένους τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς που λειτουργούν το τελευταίο διάστημα σε Μεγαλοχώρι, Λογγάκι, πλατεία Πούλιου. Ο δε αντιδήμαρχος Νίκος Σακκάς έδωσε έμφαση στη «συνεχή προσπάθεια για να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες, προκειμένου τα παιδιά να μπορούν να βρίσκονται σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον».
Το «παρών» έδωσαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος τομέα Α΄, Απ. Παππάς, ο τ. αντιδήμαρχος κα εντεταλμένος σύμβουλος Αγροτικής Ανάπτυξης Β. Κρανιάς, ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Παν. Λαγάρας.

Από το γραφείο Τύπου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις