Κάλεσμα για ανανέωση μελών στη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Τρικάλων

Ο Δήμος Τρικκαίων και ο Σύλλογος Φίλων της Μουσικής Τρικάλων ανανεώνουν τα μέλη της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Τρικάλων. Για τον λόγο αυτόν, προσκαλούν νέους ηλικίας από 6 έως 24 ετών, κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Τρικάλων, σπουδαστές/τριες μουσικής, μαθητές/τριες του Μουσικού Σχολείου, νεαρούς/ρες μουσικούς, και κάθε ανεξάρτητο/η νεαρό/ή μουσικό, να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής για την πρώτη ακρόαση για την περίοδο 2022-2023.

Την αίτηση συμμετοχής στη ΣΟΝΤ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι/ες να την αποστείλουν διαδικτυακά από ΕΔΩ /. Εναλλακτικά, μπορούν να συμπληρώσουν την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ή να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. Η αποδοχή στην ορχήστρα θα γίνει έπειτα από ακρόαση.

Πριν την κατάθεση της αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι/ες και οι γονείς/ κηδεμόνες θα πρέπει να λάβουν γνώση του Καταστατικού Οργάνωσης – Λειτουργίας της ΣΟΝΤ (ΕΔΩ) (http://www.sfmt.gr/kanonismos-organwsis-leitourgias/).

Tόπος Ακρόασης: Η διαδικασία των ακροάσεων θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Τσιτσάνη,  στο ισόγειο του παλαιού Διοικητηρίου.

Ημερομηνία Ακροάσεων: Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, ώρα 11:00.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις στους τηλεφωνικούς αριθμούς 6944148223 Εύη Ντάφη , 6998377332 Ευάγγελος Ρουσιαμάνης, 6974341555 Σοφία Φιλίππου.

Από το γραφείο Τύπου

Σχετικές δημοσιεύσεις