Ημέρα λογοδοσίας σήμερα για τη Δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας

Στο πλαίσιο της εφαρμογής σχετική διάταξης

 

Ποιες ερωτήσεις θα καταθέσει ο συνδυασμός «Νέο Ξεκίνημα» του Μιχάλη Μπαγιώτη

Απόψε  Δευτέρα θα γίνει η ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Φαρκαδόνας.

Από την πλευρά του συνδυασμού “Νέο Ξεκίνημα” με επικεφαλής τον Μιχάλη Μπαγιώτη θα τεθούν ερωτήματα προς τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα του πολίτη. Αλλά και τις δοκιμασίες που συνεχίζει να δέχεται ο πολύπαθος Δήμος Φαρκαδόνας μετά το καταστροφικό πέρασμα του “Ντάνιελ”.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης

Η ερώτηση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Μιχάλη Μπαγιώτη: Να προχωρήσει ο Δήμαρχος στην περιγραφή των προτάσεων που υποβλήθηκαν για χρηματοδότηση και στις ενέργειες για την διαχείριση των χρημάτων.

Η ερώτηση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Βασίλη Αγγέλη : Παρακαλώ να ενημερώσετε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η αποκατάσταση των ζημιών στα αναχώματα του Δήμου Φαρκαδόνας.

Τι έγινε τους προηγούμενους έξι μήνες, τι ενέργειες θα γίνουν από εδώ και πέρα για να αποκατασταθούν και να ενισχυθούν τα αναχώματα. Γιατί σε μια μέτρια πλημμύρα είχαμε εκ νέου πλημμυρικά φαινόμενα;

Η ερώτηση της Δ.Σ. Δέσποινας Καπνουτζή – Σπήλιου: Για το θέμα της απαλλαγής μισθωμάτων και παράταση μισθώσεων αγροτεμαχίων του Δήμου Φαρκαδόνας.

Η ερώτηση του Δ.Σ. Θεόδωρου Λακιάρα: Αν υπάρχουν και ποιες είναι οι εξελίξεις γύρω από το βιομηχανικό πάρκο Φαρκαδόνας.

Η ερώτηση του Δ.Σ. Δήμου Μανιώτη: Τα στοιχεία για την λειτουργία της ΔΕΥΑ Φαρκαδόνας.

Η ερώτηση του Δ.Σ. Κωνσταντίνου Μανασή: Ποιες ενέργειες έγιναν για την αποκατάσταση – συντήρηση του Δικτύου μεταλλικών φωτιστικών σωμάτων που υπάρχουν στην Δημοτική Ενότητα Πελινναίων.

Σχετικές δημοσιεύσεις