Δωρεάν οικόπεδα στην Καλλιθέα Καλαμπάκας!

Με απόφαση του προέδρου της κ. Στέργιου Παππά

Για όσους μετεγκατασταθούν στο πανέμορφο αυτό χωρίο που έχει απομείνει με 50 κατοίκους

Για την πρωτοβουλία του να παραχωρήσει δωρεάν οικόπεδα σε όσους ενδιαφέρονται να κατοικήσουν εκεί, μίλησε το πρωί του Σαββάτου στον Δημήτρη Παδιό και στην εκπομπή ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο Πρόεδρος της κοινότητας Καλλιθέας του Δήμου Μετεώρων Στέργιος Παππάς.

Όπως δήλωσε στην εκπομπή ο Πρόεδρος του χωριού «αυτή την στιγμή στην Καλλιθέα Καλαμπάκας ζούνε περίπου 50 άτομα, που ασχολούνται στην πλειοψηφία τους με την κτηνοτροφία. Επειδή ο αριθμός των κατοίκων συνεχώς φθίνει, πήρα την απόφαση να διαθέσω δωρεάν οικόπεδά σε όσους ενδιαφέρονται να έρθουν να κατοικήσουν στο χωριό με την οικογένεια τους, ούτως ώστε να πάρει και πάλι ζωή και ζωντάνια. Η Καλλιθέα είναι ένα πανέμορφο χωριό σε υψόμετρο 620 μέτρων και απέχει 20 λεπτά από την Καλαμπάκα και 30 λεπτά από τα Τρίκαλα, με καταπληκτική απρόσκοπτη θέα που φτάνει μέχρι τον Δομοκό, ιδανικός τόπος για όσους θέλουν να ζήσουν σε ένα ήσυχο και υγιές περιβάλλον, μακριά από τα πολύβουα αστικά κέντρα”.

Ο κ. Παππάς δεν παρέλειψε, μέσω της εκπομπής, να ευχαριστήσει τόσο τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, όσο και τον Δήμαρχο Μετεώρων Θοδωρή Αλέκο και τον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Θώμο, για την στήριξη και βοήθεια τους στις βασικές υποδομές του χωριού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην σελίδα του χωριού στο FacebookΚαλλιθέα Καλαμπάκας – Δήμος Μετεώρων.

 

Δ.Π.

Σχετικές δημοσιεύσεις