Δήμος Μετεώρων: Εγκρίσεις αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου

Η σωστή και μεθοδική εργασία από πλευράς Δημοτικής Αρχής αποδίδει καρπούς. Με μεγάλη ευχαρίστηση ο Δήμαρχος Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος παρέλαβε σήμερα τις επίσημες εγκρίσεις από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας.

Οι εγκρίσεις αφορούν τον Προϋπολογισμό 2022, το Τεχνικό Πρόγραμμα 2022, του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης 2022, την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και την εκλογή των μελών των Επιτροπών (Οικονομική και Ποιότητα Ζωής). Ο Δήμος Μετεώρων είναι ο πρώτος δήμος στην Θεσσαλία και τη Στερεά Ελλάδα που παίρνει τις εγκρίσεις κάτι που καταδεικνύει τη σοβαρότητα και την υπευθυνότητα με την οποία διαχειρίζεται ο Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή σημαντικά θέματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Σε αυτό το σημείο ο Δήμαρχος θέλει να ευχαριστήσει τους υπαλλήλους της Οικονομικής και της Τεχνικής Υπηρεσίας, τον Πρόεδρο του Συμβουλίου και την Γραμματεία αυτού για την άψογη και σοβαρή δουλειά τους. Επιπλέον ευχαριστεί το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου για τη συνεργασία τους.

Κλείνοντας ο Δήμαρχος εύχεται καλή θητεία σε όλα τα μέλη των Επιτροπών και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φωλίνα Νικόλαο διαμηνύοντας σε όλους ότι οι προκλήσεις των καιρών είναι μπροστά μας και μόνο με τη συνεργασία όλων και τη μεθοδική δουλειά ο τόπος μας θα έχει την πορεία που του αξίζει.

Από το γραφείο του Δημάρχου

Σχετικές δημοσιεύσεις