ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άγριες Μέλισσες – Ο Κυριάκος βγάζει δίσκο για τα μάτια της Ουρανίτσας του!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο κορυφαίο σήριαλ «Άγριες Μέλισσες» στα τελευταία επεισόδια του για αυτή τη σεζόν που ολοκληρώνεται στα μέσα Ιουλίου.

Γνωρίζοντας από «πρώτο χέρι» τις σημαντικότερες εξ αυτών θα σπάσουμε τον… όρκο σιωπής, μόνο για χάρη ενός δικού μας παιδιού, του Κυριάκου (Βαγγέλης Αλεξανδρής, από τη Χρυσαυγή Τρικάλων) ο οποίος τυφλωμένος από έρωτα για την «Ουρανίτσα» του και προσπαθώντας να την ξανακερδίσει, αποφασίζει να βγάλει δίσκο με τραγούδια αφιερωμένα σ’ αυτήν. Μάλιστα ο δίσκος σημειώνει φοβερή επιτυχία και ο Κυριάκος αποκτά το προσωνύμιο «Του κάμπου το αηδόνι»!

Ένα από τα τραγούδια του δίσκου με τίτλο «οι γιατροί», που γράφτηκε ειδικά για τη σειρά, θα ακουστεί στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη 1 Ιουλίου, σε πανηγύρι που θα γίνει στο Διαφάνι. Μάλιστα ο «Κυριάκος» το είπε με τέτοιο… καημό που εντυπωσίασε τους παραγωγούς και αποφάσισαν από μεθαύριο Πέμπτη να το κυκλοφορήσουν και στην αγορά με τη φωνή του Βαγγέλη Αλεξανδρή και όλοι όσοι το άκουσαν (μαζί τους και εμείς) στοιχηματίζουν πως θα είναι ένα από τα σουξέ του καλοκαιριού.

Στα χνάρια και της μεγάλης Τρικαλινής μουσικής σχολής λοιπόν ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο οποίος μας μιλά με μεγάλη συγκίνηση και νοσταλγία για τα παιδικά του χρόνια στη Χρυσαυγή, στο νέο τεύχος του ΞΕΝΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΥ που κυκλοφορεί την Κυριακή 26 Ιουλίου, πανελλαδικά, μαζί με το «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής».

Δ.Κ. – Μ.Ε.

 

Σημ.: Η φωτό είναι του Μάκη Εξαρχόπουλου από την πρόσφατη επίσκεψή του στο «Διαφάνι» και θα μπορούσε κάλλιστα σ’αυτό το στιγμιότυπο ο Κυριάκος να τραγουδά στην «Ουρανίτσα» του τους «Γιατρούς»

Σχετικές δημοσιεύσεις