Αερόστατο θα υψώσει τεράστια ελληνική σημαία πάνω από τη λίμνη Πλαστήρα στις 9 Μαΐου!

Μία πολύ μεγάλων διαστάσεων ελληνική σημαία, που οι πληροφορίες την θέλουν να ξεπερνά τα 1.000 τετραγωνικά, θα υψώσει αερόστατο πάνω από τη λίμνη Πλαστήρα, την Κυριακή του Θωμά, στις 9 Μαΐου.

Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες του KarditsaLive.Net και μάλιστα αύριο Τρίτη, 27 Απριλίου, υπάρχει θέμα ημερήσιας διάταξης στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, για οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, για το οποίο η εισήγηση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. αναμένεται να είναι θετική.

Το event που είναι άμεσα συνδεδεμένο τόσο με τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, όσο και με τον αγώνα των Αγράφων, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες και το σημείο τέλεσής του θα είναι η πλαζ Πεζούλας. Εντάσσεται δε σε ένα μεγάλο πρόγραμμα εορτασμών του Δήμου που ξεκινά με αφιέρωμα στην σημαία.

Παράλληλα θα μπορούσε κανείς να πει ότι μέσω αυτού θα σηματοδοτηθεί και ένα καλοκαίρι επισκέψεων στην πλέον τουριστική περιοχή του νομού, καθώς λίγο αργότερα θα έχουμε και την έναρξη της τουριστικής σεζόν, αλλά και την απελευθέρωση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων.

 

karditsalive.net

Σχετικές δημοσιεύσεις