Ανήμερα της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος κάτω από τον ιστορικό πλάτανο του Γαρδικίου βρέθηκαν πολιτικά πρόσωπα από υπουργούς μέχρι δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους.
Πιο συγκεκριμένα όπως φαίνεται και στην φωτογραφία στην συνάντηση κορυφής συμμετείχαν ο Κώστας Ούτρας, η Σοφία Αλεστά, ο Γιώργος Παναγιώτου, ο Κώστας Βράκας, ο υπουργός Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Γιάννης Κωτούλας, η Δήμητρα Νάτσινα, η Χαρά Καλλιώρα, ο δήμαρχος Κώστας Μαράβας, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ειρήνη Μπορμπότη και ο Σωτήρης Πλεξίδα.
Η συνάντηση αυτή είχε φόντο το μέλλον και τις πολιτικές εξελίξεις του τόπου μας και όπως αναφέρουν πληροφορίες φαίνεται πως μετά από αυτή τη συνάντηση θα έχουμε μεγάλες εκπλήξεις σε τοπικό επίπεδο.
Στ. Κ.