Στο πλευρό των πληγέντων της Καρδίτσας το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού

Με πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Ξύλου, Επίπλου και Ξύλινης Συσκευασίας καθώς  και του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, συγκεντρώνονται έπιπλα και στρώματα από προσφορές επιχειρήσεων ξύλου& επίπλου που είχαν και έχουν συνεργασία με το Τμήμα και το Ινστιτούτο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι όλες οι βιομηχανίες που ενημερώθηκαν σχετικά με πρωτοβουλία του Καθηγητή Γεωργίου Νταλού, ΚΑΜΙΑ δεν αρνήθηκε τη συνεισφορά της, με πρώτο τον όμιλο ALFAWOOD που έδωσε με χαρά μεγάλο αριθμό κρεβατιών για τους πληγέντες. Επίσης, εταιρείες που προσφέρθηκαν να διαθέσουν δωρεάν προϊόντα τους προς τους πληγέντες είναι αρχικά οι: PRAKTIKER, XLFURNITURE, Καραβασίλογλου ενώ ο κατάλογος αυτός διευρύνεται ακόμη περισσότερο.

Ταυτόχρονα, έπιπλα που δημιουργήθηκαν από φοιτητές στα πλαίσια των μαθημάτων του Προγράμματος Σπουδών Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ξύλου & Επίπλου άρχισαν ήδη να μεταφέρονται με τη βοήθεια του Δήμου Καρδίτσας και να διανέμονται σε οικογένειες που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες.

Το έργο συνεχίζεται και δεν θα σταματήσει μέχρι μέσα από τις ενέργειες αυτές να απαλυνθούν σε σημαντικό βαθμό τα προβλήματα των πληγέντων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η όλη προσπάθεια έχει τεθεί υπό τη στήριξη και το συντονισμό του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Σχετικές δημοσιεύσεις