Στηρίζει και τον πολιτισμό ο Γιώργος Καπέλος

Σαφές στίγμα του οράματός του για τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης έδωσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης ο Γιώργος Καπέλος παραβρισκόμενος στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου των Ηλία Ν. Μήτσιου και της Μαρίας-Ανδριάνας Η. Μήτσιου “Η ιστορική διαδρομή της Φήκης-Βαρυμπόμπη” στην πλατεία της Φήκης.

Με την παρουσία του αυτή ο κ. Καπέλος, που είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Μαράβα “Πρώτα ο Άνθρωπος”, έστειλε μήνυμα πως η στήριξή του σε κάθε συμπολίτη του είναι δεδομένη και αταλάντευτη. Πόσο μάλλον σε συντοπίτες που αναδεικνύουν την ιστορία και τον πολιτισμό του τόπου τους, όπως οι συγγραφείς του βιβλίου.

Ο Γιώργος Καπέλος που έχει πολυετή γνώση και εμπειρία τόσο των δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όσο και της Δημόσιας Διοίκησης είναι σαφές πως θα συμβάλλει καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό του Δήμου Πύλης με την εκλογή του προς όφελος των δημοτών. Φανερά πάντως ενδιαφέρεται και για τα πολιτιστικά πράγματα του τόπου επιβραβεύοντας το εγχείρημα του Ηλία Ν. Μήτσιου τον οποίο συγχαίρει στην φωτογραφία.

 

Σ.Κ.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις