Στα χωριά του Δήμου Μετεώρων που δοκιμάζονται ο Αβραμόπουλος

Από τα χωριά του Δήμου Μετεώρων που δοκιμάστηκαν περισσότερο από την πρόσφατη κακοκαιρία και στα οποία οι κάτοικοί τους παλεύουν να ορθοποδήσουν ξεκίνησε τις περιοδείες του ο υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος. Μαζί με στελέχη και υποψηφίους της «Δύναμης Ευθύνης» βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε Αμπελοχώρι, Ματονέρι, Αμάραντο, Καστανιά και Καλομοίρα.

 «Είμαστε εδώ για να σας βεβαιώσουμε ότι θα ξαναφτιάξουμε το Δήμο μας από την αρχή» είπε ο Λευτέρης Αβραμόπουλος «ότι έχουμε και τη γνώση και την εμπειρία και τη θέληση, να διεκδικήσουμε όσα κονδύλια πρέπει για να γίνουν οι δρόμοι μας και τα γεφύρια, όπως πρέπει. Είμαστε εδώ, όπως είμασταν και τις μέρες της δοκιμασίας όλων και εδώ θα είμαστε για τα επόμενα χρόνια. Μαζί, θα τα φτιάξουμε όλα».

 

 

 

Σε Αστυνομία, Πυροσβεστική, Κέντρο Υγείας ο Αβραμόπουλος

 

 

Τους ανθρώπους αυτούς που για 24ωρα ολόκληρα έμειναν ξάγρυπνοι και πάλεψαν σε δύσκολες συνθήκες τις μέρες που η κακοκαιρία Daniel χτυπούσε αλύπητα και τα χωριά του Δήμου Μετεώρων, επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης» επισκέφτηκε το Α.Τ. Καλαμπάκας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας, ευχαριστώντας αστυνομικούς και πυροσβέστες για την αυτοθυσία που έδειξαν απεγκλωβίζοντας κόσμο και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Κ.Υ. για τη φροντίδα που παρείχε σε ταλαιπωρημένους ανθρώπους. Διαβεβαίωσε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και το σύνολο των υποψηφίων της παράταξης θα είναι σταθερά δίπλα τους τα επόμενα χρόνια και ότι θα αναζητήσει τρόπους περαιτέρω συνεργασίας του Δήμου με τις υπηρεσίες αυτές. «Ενώνουμε δυνάμεις, φτιάχνουμε τον Δήμο του μέλλοντός μας» κατέληξε.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις