Σε πολύ θετικό κλίμα ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση Αγοραστού-Δημήτρη Κουρέτα. Η Χρύσα Ντιντή η νέα Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Στο πλευρό του νέου Περιφερειάρχη ήταν η Χρύσα Ντιντή, η οποία θα είναι και η νέα Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων.

Ύστερα από πρωτοβουλία του  κ. Αγοραστού ο απερχόμενος περιφερειάρχης δέχθηκε στο γραφείο του στην Περιφέρεια τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κουρέτα και οι δυο τους παρουσία αρχικά των νέων αντιπεριφερειάρχών Μαρίας Γαλλιού (Λάρισα), Άννας Μαρίας Παπαδημητρίου (Μαγνησία), Χρύσας Ντιντή (Τρίκαλα), Κώστα Τέλιου (Καρδίτσα) και του απερχόμενου αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λάρισας κ. Βασίλη Πινακά και έπειτα μόνοι τους, συζήτησαν για τα θέματα που τρέχουν σήμερα στη Θεσσαλία με προτεραιότητα φυσικά την αποκατάσταση των ζημιών από τις τελευταίες πλημμύρες.

Αμφότεροι δήλωσαν βέβαιοι ότι η συνεργασία τους θα είναι άψογη και ξεκίνησε από σήμερα για το καλό των Θεσσαλών και της Θεσσαλίας, όπως ειπώθηκε.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Αγοραστός σημείωσε στις δηλώσεις του: «Μιλήσαμε σήμερα με τον νέο περιφερειάρχη τον κ. Κουρέτα. Η μετάβαση στη νέα περίοδο δεν μας αφήνει κανέναν περιθώριο παρά μόνο συνεργασίας και συνέργειας για να μην έχουμε πρόβλημα στη Θεσσαλία που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα. Συνεχίζουμε τα έργα με όσο μεγαλύτερη ταχύτητα μπορούμε. Τα έργα είναι μια συνεχή μάχη δυσκολιών στη χώρα μας. Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να μπορέσει η Θεσσαλία και οι Θεσσαλοί να πάνε μπροστά και να υπάρξει αποκατάσταση των ζημιών μετά από αυτόν τον κατακλυσμό τον πρωτοφανή που έζησε η περιοχή μας».

Στο ίδιο ευχάριστο κλίμα και οι δηλώσεις του Δημήτρη Κουρέτα ο οποίος σημείωσε πως: «Ήταν μια πρώτη συνάντηση ενημερωτική και θα υπάρξουν κι άλλες για να μπορέσουμε να χτίσουμε την συνέχεια, το θέλουμε και εγώ και ο κ. Αγοραστός. Δεν θα υπάρξει κανένα θέμα, οι εκλογές τελείωσαν και βλέπετε ότι υπάρχει ήδη ένα κλίμα συνεργασίας και νομίζω ότι έτσι θα συνεχίσουμε γατί δεν έχουμε περιθώρια για οτιδήποτε άλλο. Έγινε η συνάντηση σε ένα πολύ καλό κλίμα που θα συνεχιστεί».

Σχετικές δημοσιεύσεις