Σε αναζήτηση… ΑντιΜητσοτάκη από αύριο η Κεντροαριστερά!

Όλα τα βλέμματα των Κεντροαριστερών αύριο το απόγευμα θα είναι στραμμένα προς την αίθουσα του θεάτρου «ΑΛΦΑ» στην Αθήνα.

Εκεί όπου ο Νίκος Χριστοδουλάκης (βουλευτής του ΠΑΣΟΚ), ο Διονύσης Τεμπονέρας (βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) και η Έφη Αχτσιόγλου (βουλεύτρια της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ) θα βρεθούν σε κοινή εκδήλωση με θέμα: «Απέναντι στην Κυριαρχία Μητσοτάκη ποιος;».

Την εκδήλωση διοργανώνει η «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ» και έχει γίνει κεντρικό πολιτικό ζήτημα των ημερών για πολλούς λόγους. Βέβαια δεν αναμένεται αύριο να υπάρξει καμία συμφωνία… συνένωσης της κατακερματισμένης κεντροαριστεράς. Μάλιστα οι ηγεσίες των δύο μεγαλύτερων κομματιών της, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ έχουν δείξει την ενόχληση τους γι’ αυτή τη συνάντηση την οποία θεωρούν άκαιρη και θα την ήθελαν για μετά τις ευρωεκλογές και μάλιστα ελπίζοντας η καθεμία για λογαριασμός της πως θα έχουν βγει από αυτές ισχυρότερη σε ποσοστά και άρα και σε λόγο από την άλλη.

Από την πλευρά της η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ δεν έχει να χάσει τίποτα από αυτή την εξέλιξη που την καθιστά συμπαίκτη στο χώρο. Πάντως χθες η Έφη Αχτσιόγλου, από τα Τρίκαλα, φρόντισε να κάνει ξεκάθαρο το πώς βλέπει η ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ τόσο την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ.

Αφού όμως ξεκινά ο διάλογος για την εύρεση ενός… ΑντιΜητσοτάκη είναι βέβαιο πως θα συνεχιστεί και πριν και κυρίως μετά τις ευρωεκλογές.

Δ.Κ.

Σχετικές δημοσιεύσεις