Ο Σπύρος Αγναντής νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας

Νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας μετά από μυστική ψηφοφορία εκλέχτηκε ο κ. Σπύρος Αγναντής, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η διαδικασία εκλογής, διεξήχθη στις 11 σήμερα το πρωί στο δημοτικό κατάστημα Φαρκαδόνας. Παρά το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες εκφράστηκε ενδιαφέρον από δημοτικούς συμβούλους να μετέχουν στη διαδικασία ως υποψήφιοι, τελικά υπήρξε μια υποψηφιότητα εκείνη του κ. Αγναντή, ο οποίος για το τυπικό μέρος τέθηκε σε ψηφοφορία και έγινε αποδεκτός με 8 θετικές ψήφους και ένα λευκό.

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε ο κ. Σπύρος Αγναντής αμέσως μετά την εκλογή του στο αξίωμα του δημάρχου. Ευχαρίστησε τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του, τονίζοντας ότι για εκείνο προέχει η ομόνοια στην ομάδα, προκειμένου ο Δήμος να προχωρήσει και να συνεχιστεί το έργο που οραματίστηκε ο προκάτοχός του, αείμνηστος Γιάννη Σακελλάριου. Όπως ανέφερε δεν υπάρχουν διαχωρισμοί σε πρόσωπα και περιοχές, όλοι και όλες οι κοινότητες είναι ίσοι μεταξύ ίσων και ο στόχος είναι κοινός: Δουλειά και προσήλωση στα προβλήματα των πολιτών και του Δήμου για την άμεση επίλυση τους.

 

Ο Γιώργος Γεωργίου θα καλύψει τη κενή θέση στο δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας

Η κενή θέση ανήκει στην Δημοτική Κοινότητα Οιχαλίας, δημοτική περιφέρεια που ανήκει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής. Σύμφωνα με τα εκλογικά αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του Μαΐου του 2019, πρώτος επιλαχών σύμβουλος αναδείχτηκε ο κ. Γιώργος Γεωργίου, ο οποίος αναμένεται να κληθεί από την Δευτέρα για την αποδοχή της κενής θέσης.

Ο Γιώργος Γεωργίου, νεαρός ηλικιακά κατάγεται από την Κρήνη, και είναι αστυνομικός και υπηρετεί στην Αθήνα.

Σχετικές δημοσιεύσεις