Ο Νίκος Φωλίνας επανεκλέχτηκε πρόεδρος του ΔΣ Μετεώρων

Συνεδρίασε το πρωί της Κυριακής το Δημοτικό Συμβούλιο Μετεώρων για την ανάδειξη νέου προεδρείου στο Δ.Σ. και νέων μελών στην Οικονομική Επιτροπή και Ποιότητας Ζωής.

Ο Δήμαρχος κ. Αλέκος πρότεινε για Πρόεδρο τον Νίκο Φωλίνα.

Ο κ. Αβραμόπουλος πρότεινε για Αντιπρόεδρο τον Ζώη Χαλατσάκη.

Ο κ. Παπαμιχαήλ πρότεινε για Γραμματέα τη Βάσω Τσαραπατσάνη.

Για το αξίωμα του Προέδρου του Δ.Σ.: Ψήφισαν συνολικά 25 σύμβουλοι, ενώ απουσίαζαν 8. Από την καταμέτρηση βρέθηκαν 5 λευκά ψηφοδέλτια και 20 υπέρ του κ. Φωλίνα, ο οποίος επανεκλέχτηκε στο αξίωμα του Προέδρου.

Για το αξίωμα του Αντιπροέδρου του Δ.Σ.: Ψήφισαν συνολικά 25 σύμβουλοι. Βρέθηκαν 5 λευκά ψηφοδέλτια και 20 υπέρ του κ. Χαλατσάκη, ο οποίος επανεκλέχτηκε Αντιπρόεδρος.

Για το αξίωμα της Γραμματέως του Δ.Σ.: Ψήφισαν συνολικά 25 σύμβουλοι. Βρέθηκαν 2 λευκά ψηφοδέλτια και 23 υπέρ της κ. Τσαραπατσάνη, η οποία εκλέχτηκε Γραμματέας (μέχρι πρότινος τη θέση κατείχε ο Κώστας Γρηγορίου).

 

 

 

Οικονομική Επιτροπή

Πρόεδρος ο Δήμαρχος κ. Αλέκος, ο οποίος όρισε και τα δύο πρώτα μέλη της Επιτροπής, τους Αντιδημάρχους Δ. Λύπα ως Αντιπρόεδρο και τον Β. Τσίκαρη.

Επίσηςεκλέχτηκαν οι κ.κ. Αρσενίου, Κόττης, Παπαγεωργίου , Φροσυνάκη, Παπαμιχαήλ και Τούλας και αναπληρωματικά μέλη οι κ.κ. Μπαντανίκας, Παπανικολάου και Κερασοβίτης, Αβραμόπουλος και Ράντος.

 

Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Πρόεδρος ο Γιώργος Θώμος, και τα δύο πρώτα μέλη της Επιτροπής, όπως ορίστηκαν από τον Δήμαρχο, είναι οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Αρσενίου ως Αντιπρόεδρος και Νίκος Μπαντανίκας.

Επίσης εκλέχτηκαν οι κ.κ. Κερασοβίτης και Παπανικολάου, Παπάντος, Θεμέλης, Γρηγορίου και Παπαχρήστος και αναπληρωματικό μέλη οι κ.κ. Λύπας, Τσίκαρης, Κόττης, Αβραμόπουλος και Ράντος.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις