Ο Κώστας Βοϊτσίδης αποφάσισε «Πρώτα ο Άνθρωπος»

Σημαντική νέα προσθήκη στη δύναμη του Κώστα Μαράβα

 

Ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης «εξηγεί» γιατί συσπειρώθηκε με τον νυν δήμαρχο Πύλης

 

Ερωτοαπαντήσεις

Γιατί τώρα;

«Μετά από 27 χρόνια μόνιμης εγκατάστασης στην Πύλη, οικογενειακής και επιχειρηματικής, γνωρίζω με κάθε λεπτομέρεια πρόσωπα και καταστάσεις, παθογένειες και πλεονεκτήματα.

Σήμερα νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ,  να προσφέρω μέσα από τον απαιτητικό θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης υπηρεσίες που έχει ανάγκη όλος ο δήμος. Με συσσωρευμένη πείρα, πλεόνασμα χρόνου, ατόφιο το κεφάλαιο της προσφοράς και άποψη για την ανάπτυξη και την επιπλέον βελτίωση των υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι συνδημότες.  Στον τόπο μας που οι δείκτες παρουσιάζονται βελτιωμένοι τόσο σ’ αυτόν του πληθυσμού, όσο και σ’ αυτόν  της αύξησης της τουριστικής επισκεψιμότητας, το μέλλον προδιαγράφεται ελπιδοφόρο».

Γιατί με τον Κώστα Μαράβα;

«Ο Δήμαρχος Κώστας Μαράβας έχει μια αξιοζήλευτη παρουσία στα κοινά. Είναι άνθρωπος που ακούει, συνθέτει, σχεδιάζει και υλοποιεί. Το «εγώ»  το αντικατέστησε με το «εμείς». Το «συμφέρον των λίγων» το άλλαξε «με την πρόοδο των πολλών». Ο μικρός εσωστρεφής δήμος μεταμορφώθηκε σε σύγχρονο και εξωστρεφή. Τα πολλά  έργα της παρούσας θητείας δημιουργούν βάση σύγκρισης και θέτουν απαιτητικούς στόχους   για το επόμενο διάστημα. Το ανθρώπινο στοιχείο του, είναι το  απίστευτο πλεονέκτημα που έχει, ώστε να προσεγγίζει όλους τους συνδημότες».

Τί να περιμένουμε;

«Κάθε καινούργια αρχή δημιουργεί και γεννάει ελπίδες για μια καλύτερη πορεία. Η σύγχρονη και συνεχής προώθηση   του τουριστικού προϊόντος, είναι στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί. Το ολιστικό σχέδιο για την ανάπτυξή του, θα εστιάζει και θα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα σε δύο κατευθύνσεις. Στην υλική περιουσία του τόπου μας, αλλά και στις περιοχές φυσικού κάλλους, τη λεγόμενη άυλη περιουσία. Αυτή  που κάνει την περιοχή μας γνωστή σε όλο  τον κόσμο και δεν μπορεί να αποτιμηθεί το τεράστιο μέγεθός της. Ακόμη η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του δήμου, όπως και η προσθήκη νέων, προς όφελος των πολιτών, καθώς και η προστασία και η ανάδειξη του περιβάλλοντος πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο, ώστε ο τόπος μας να συνεχίσει να προσελκύει νέους ανθρώπους για μόνιμη εγκατάσταση».

 

με εκτίμηση

 

Βοϊτσίδης Κωνσταντίνος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Δ. Ε. Πύλης

με το συνδυασμό «Πρώτα ο Άνθρωπος»

& υποψήφιο Δήμαρχο τον Κώστα Μαράβα

Σχετικές δημοσιεύσεις