Ορκωμοσία Λευτέρη Αβραμόπουλου και νέας Δημοτικής Αρχής Μετεώρων στις 15 Δεκεμβρίου

Του Θανάση Βλάχου

[email protected]

 

Την προσεχή Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου-ανήμερα της ονομαστικής εορτής-ορκίζεται ο νέος Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος και τα μέλη της Δημοτικής Αρχής ενόψει της ανάληψης καθηκόντων από την 1η τους έτους 2024.

Η ορκωμοσία θα γίνει στις 13.00 στο πάρκο «Χρήστου Σινάνη», έχοντας και έντονο συμβολισμό.  από τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητο ενώ σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου στην πόλη της Καλαμπάκας.

Όσον αφορά τώρα τους συνεργάτες του κ. Αβραμόπουλου που αναλαμβάνουν καθήκοντα ως  Αντιδήμαρχοι είναι: ο κ. Χαλατσάκης, η κα Μπαντέκα – Νάνη, ο κ. Τσιούκας, ο κ. Καψάλης και ο κ. Παπαναστασίου και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Ρουστάνης που ήταν και ο πρώτος σε ψήφους στις εκλογές του Οκτωβρίου.

 

 

Παρότι ο κ. Αβραμόπουλος κρατάει μέχρι στιγμής κλειστά τα χαρτιά του ο ίδιος μάλλον  κρατάει  τον τομέα των οικονομικών και  φέρεται να αναλαμβάνει την Προεδρία της  ΚΕΝΑΚΑΠ .

Αναφορικά με τις υπόλοιπες θέσεις με πρώτη αυτή του  Γενικού Γραμματέα  του Δήμου πιθανότατα θα είναι πρόσωπο εκτός Δήμου με τα ανάλογα προσόντα και ειδικοί συνεργάτες με γνώσεις και ικανότητες που θα καθιστούν αυτούς απολύτως χρήσιμους για το έργο της νέας Δημοτικής Αρχής και του κ. Αβραμόπουλου.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις