Με λαμπρότητα ο εορτασμός της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στην Πύλη

Με λαμπρότητα και κάθε επισημότητα εορτάστηκε η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου 1821 στην Πύλη.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν με την τέλεση της δοξολογίας στον Ι. Ν Αγίου Βησσαρίωνος  Πύλης, παρουσία του Δημάρχου Πύλης κου Κωνσταντίνου Μαράβα, της βουλευτή κας Κατερίνας Παπαπκώστα, του υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κου Ηλία Τσιαούση, του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κου Χρήστο Γακόπουλου, του διοικητή του Α.Τ. Πύλης κου Χρήστου Παπαδογιάννη, του προϊσταμένου του πυροσβεστικού κλιμακίου Πύλης κου Γεωργίου Καραχάλιου, του διευθυντή του Κ.Υ. Πύλης κου Ιωάννη Κουτσονάσιου, του προέδρου του εμπορικού συλλόγου Πύλης  κου Ανδρέα Αδαμόπουλου, του προέδρου του  κυνηγητικού συλλόγου Πύλης κου Αθανασίου Μανούρα,  του προέδρου του Ο.Π.Ο.Π. κου Αλέξανδρου Παπαστεργίου και των διευθυντών των σχολικών μονάδων Πύλης.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου Πύλης κα Σαργιώτη Ρούλα.

Ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των ηρώων στον αύλειο χώρο του ΕΠΑΛ Πύλης και οι κατάθεση στεφάνων από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου καθώς και τους φορείς της Πύλης. Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή και ακολούθησε η ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τη μεγαλειώδη παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας, πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής και του ιππικού συλλόγου «Βουκεφάλας»,  στον κεντρικό δρόμο της Πύλης ενώπιον των επισήμων και πλήθους κόσμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις