Με δωρεά 100.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό ο Στέφανος Τσιτσιπάς στηρίζει το χωριό του πατέρα του και τους  πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε συγκινητική μάχη για την Εθνική Ελλάδας του τένις, ρισκάροντας ακόμα και τη σωματική του ακεραιότητα, παίζοντας δύο παιχνίδια στη σειρά στο Davis-Cup, σε διπλό και μονό.

Η ευαισθησία που δείχνει για τη χώρα μας το τελευταίο διάστημα συγκινεί και τον κόσμο. Πρόσφατα με μήνυμα στα social-media είχε ζητήσει από τον κόσμο να ενισχύσει τους πλημμυροπαθείς μέσω του Ερυθρού Σταυρού. Πρώτα, όμως, το είχε κάνει ο ίδιος με μια μεγάλη δωρεά 100.000 ευρώ, για να βοηθήσει τους ανθρώπους που επλήγησαν.

Έχει και έναν λόγο παραπάνω, άλλωστε, αφού ο πατέρας του κατάγεται από το Προάστιο της Καρδίτσας, μια περιοχή που «χτυπήθηκε» ιδιαίτερα από τις πλημμύρες. “Δεν παίζουμε μόνο για εμάς, αλλά και για όσους επηρεάστηκαν από τις φωτιές και τις πλημμύρες. Σκοπεύουμε να δώσουμε κάτι παραπάνω”, είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Νο5 στον κόσμο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς δείχνει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο, αλλά προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει πει άλλωστε πως εκτός από το να βοηθήσει το ελληνικό τένις να αναπτυχθεί, επιθυμεί και τη δημιουργία ιδρύματος για τη ψυχική υγεία.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις