Με.. Αλμπέρ Καμύ ξεκίνησε τη νέα κάθοδό του ο Αγοραστός!

Θα μας… τρελάνει ο «ισόβιος» περιφερειάρχης Θεσσαλίας

 

«Η πραγματική γενναιοδωρία προς το μέλλον έγκειται στο να τα δίνουμε όλα στο παρόν»

 

Ο Κώστας Αγοραστός ετοιμάζεται για μία ακόμη εύκολη προεκλογική μάχη αφού απέναντί του δεν υπάρχει κανένας αντίπαλος που να μπορεί να τον προβληματίσει. Έχοντας λοιπόν την άνεση να… φιλοσοφεί δεν έχασε την ευκαιρία να φέρει στο δημόσιο διάλογο τον συγγραφέα Αλμπέρ Καμύ, όταν του ζητήθηκε από την εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» μία σύντομη δήλωσή του μετά την επίσημη ανακοίνωση της στήριξης της εκ νέου υποψηφιότητάς του από τη Ν.Δ.

 

Δ.Κ.

 

Η δήλωση του Κ. Αγοραστού

Το 2010 ιδρύσαμε τη «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» τοποθετώντας στο επίκεντρο tον πολίτη, που υπήρξε πάντοτε και ο πυρήνας των επιλογών μας. Είμαστε μια συμμαχία του «υπέρ», το «ενάντια» για εμάς δεν υπάρχει. Είμαστε υπέρ της δράσης, υπέρ της πρωτοβουλίας, υπέρ της συνεργασίας υπέρ της εμπιστοσύνης, υπέρ της αλληλεγγύης, υπέρ του να γεφυρώσουμε διαφορές, υπέρ του να ανανεώσουμε το νήμα της ιστορίας και τη δυναμική της προόδου. Για εμάς η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν είναι απλώς μια διοικητική ενότητα, ούτε μια γεωγραφική περιοχή. Είναι οι Άνθρωποί της, μεγάλοι, μικροί, ανώνυμοι, επώνυμοι, σίγουρα διαφορετικοί, αλλά όλοι το ίδιο σπουδαίοι.

Ο Αλμπέρ Καμύ είχε πει: «Η πραγματική γενναιοδωρία προς το μέλλον έγκειται στο να τα δίνουμε όλα στο παρόν». Αυτή η αντίληψη ήταν και παραμένει ο γνώμονας της προσπάθειας μας, της δουλειάς μας, της προσφοράς μας, του αγώνα μας για την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Γιατί το μέλλον δεν χαρίζεται, κερδίζεται. Δεν είναι δώρο, είναι επίτευγμα. Αγωνιζόμαστε καθημερινά για μια Περιφέρεια που δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους, χωρίς διακρίσεις χωρίς αποκλεισμούς. Μια Περιφέρεια αξιοκρατική, καθαρή, δίκαιη. Επενδύοντας στο μέλλον. Μια Περιφέρεια του πολίτη με ανοιχτές πόρτες και με σεβασμό σε όλους. Γι’ αυτό η ενωμένη Θεσσαλία, η «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών», αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αρχή και πυξίδα των επιλογών μας. Χτίζουμε το τώρα, στηρίζουμε το αύριο.

Σχετικές δημοσιεύσεις