Μίνα Γκάγκα από ΠΕΔ Θεσσαλίας: Πρέπει να προχωρήσουμε στους εμβολιασμούς

Την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας κα Μίνα Γκάγκα υποδέχθηκε στα γραφεία της ΠΕΔ Θεσσαλίας ο πρόεδρός της κ. Θανάσης Νασιακόπουλος όπου πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με θέμα την ενθάρρυνση εμβολιασμού στους δήμους όλης της Θεσσαλίας και την ενίσχυση της εμβολιαστικής κάλυψης.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν επίσης ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. κ. Χρήστος Κέλλας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο διοικητής της 5ης Υ.Π.Ε. κ. Φώτης Σερέτης, αλλά και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΕΔ Θεσσαλίας.

Οι δήμαρχοι από όλη την Θεσσαλία έλαβαν μέρος στην σημαντική τηλεδιάσκεψη με θέμα τους εμβολιασμούς.

Η κα. Γκάγκα τόνισε πως το μήνυμα είναι κοινό: “Προχωράμε στους εμβολιασμούς και προσέχουμε τις επαφές μας”.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε για ακόμη μία φορά την τεράστια πίεση που δέχονται νοσοκομεία, οικονομία και κοινωνία από την επέλαση της πανδημίας.

Την ανάγκη να φτάσει το μήνυμα του εμβολιασμού και στα πιο μικρά χωριά επισήμανε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.

Στην εξειδίκευση των μέτρων, ώστε να λάβει σάρκα και οστά η συνεργασία Υπουργείου Υγείας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την προώθηση των εμβολιασμών, αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Θανάσης Νασιακόπουλος.

 

κείμενα και φωτο από onlarissa.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις