Μέχρι 31/8 ηλεκτρονικά η διαδικασία ένταξης στους βρεφικούς – παιδικούς σταθμούς του Δ. Τρικκαίων

Ο Δήμος Τρικκαίων προωθεί ακόμη ένα μέτρο για την αποφυγή μετάδοσης του κορονοϊού. Αυτή τη φορά, για τις αξίες τοποθέτησης (voucher) των ωφελουμένων γονέων – κηδεμόνων για το πρόγραμμα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» που αφορά στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου.
Συγκεκριμένα, ο Δήμος Τρικκαίων απλοποιεί το πρώτο από τα δύο βήματα που απαιτούνται για την ένταξη των παιδιών στους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς.
Ετσι, μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020 θα πρέπει, οι ωφελούμενοι γονείς – κηδεμόνες να:

  1. Μεταβούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr). Εκεί, με τους κωδικούς taxisnet, θα πρέπει να «κατεβάσουν» την αξία τοποθέτησης (voucher) και τον αριθμό των μορίων τους, αποθηκεύοντάς τα στον υπολογιστή τους.
  2. Στη συνέχεια, μεταβαίνουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://trikalacity.gr/eggrafes-stoys-vrefikoys-amp-paidikoys-stathmoys-d-trikkaion/
  3. Εκεί, κάνουν τρία απλά βήματα:
    Α. Συνδέονται στη σχετική σελίδα
    Β. Αναγράφουν τα στοιχεία τους
    Γ. Επισυνάπτουν τα έγγραφα

Όλα τα βήματα περιγράφονται αναλυτικά στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση https://trikalacity.gr/eggrafes-stoys-vrefikoys-amp-paidikoys-stathmoys-d-trikkaion/.

Ακολουθεί η δεύτερη, μη ηλεκτρονική φάση. Σε αυτή, από 1 μέχρι 4 Σεπτεμβρίου, οι ωφελούμενοι/ες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς από τη Δομή στην οποία εντάχθηκαν, προκειμένου, μετά από ραντεβού, να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, οι ωφελούμενοι/ες συμπληρώνουν το ερωτηματολόγιο εισόδου (απογραφικό δελτίο) από την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ και το προσκομίζουν στην αντίστοιχη Δομή.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στους τηλεφωνικούς αριθμούς:

2431063211, 2431063213, 2431063214, 2431063215

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

Σχετικές δημοσιεύσεις