Κ.Παπακώστα στο 15ο Συνέδριο ΝΔ: Στο επίκεντρο κάθε πολιτικής και πρωτοβουλίας μας, θα βρίσκεται πάντα ο άνθρωπος.

Σε μία καθηλωτική ομιλία για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, από το Περιστύλιο του Ζαππείου, η Γραμματέας Προγράμματος, Βουλευτής Π.Ε. Τρικάλων και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής του 15ου Συνεδρίου ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, έδωσε το δικό της στίγμα για την ιστορία της φιλελεύθερης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας, που συμπληρώνει μισό αιώνα ζωής.

 

«Δεν είναι το ορόσημο των 50 ετών, αυτό καθ’αυτό που γίνεται αφορμή για γιορτή και ιστορική αναδρομή. Είναι οι άνθρωποι που οραματίστηκαν και διέγραψαν τελικά αυτή την λαμπρή πορεία προς την ανάπτυξη, πιστεύοντας σε μία Ελλάδα δυναμική, αυτοδύναμη και πρωτοπόρο», ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει, πως «στο επίκεντρο κάθε πολιτικής, βρίσκεται πάντα ο άνθρωπος ως κινητήριος δύναμή μας».

 

Ενώπιον κορυφαίων στελεχών του κόμματος και της κυβέρνησης, η Γραμματέας Προγράμματος ΝΔ, χαρακτήρισε την Νέα Δημοκρατία, «παράταξη συσπειρωτική, συνεκτική, προοδευτική, κυρίως όμως ανθρώπινη», και τόνισε πως η επόμενη λαμπρή σελίδα της ιστορίας της παράταξης, έχει ήδη αρχίσει να γράφεται. «Κλείνουμε έναν κύκλο γεμάτο από ιστορικά ορόσημα και δίνουμε την υπόσχεση να ανοίξουμε έναν νέο, εξίσου οραματικό και εμπνευσμένο, για να πάμε την Ελλάδα ακόμα πιο μπροστά, ακόμα πιο ψηλά», ανέφερε, κάνοντας ειδική αναφορά στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο χαρακτήρισε τολμηρό και υπεύθυνο μεταρρυθμιστή, που κρατά το τιμόνι της χώρας, με όραμα, τόλμη και αποφασιστικότητα».

 

Η Βουλευτής, τοποθετήθηκε και ως εισηγήτρια στη θεματική «50 χρόνια ΝΔ: μεγαλώνει γιατί εξελίσσεται»,  όπου τόνισε πως η φιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, δεν περιορίστηκε ποτέ στα όρια που έθεσαν άλλοι για το κόμμα, τη χώρα και τους πολίτες της.   «Διακρίνουμε την ευκαιρία, ενώ ταυτόχρονα εξαλείφουμε τα εμπόδια», ανέφερε, απευθύνοντας πρόσκληση σε όλους, «όσοι έχουν την όρεξη, τη θέληση και τη δυνατότητα να προσφέρουν», διευκρινίζοντας πως η παράταξη προχωρά μπροστά, ανοίγοντας τους κόλπους της, χωρίς  ταυτόχρονα  να αφήνει κανέναν πίσω.

Σχετικές δημοσιεύσεις