Κώστας Τσιαμπαλής: «Μια ιστορία έχει τρεις εκδοχές, τη δική σου του άλλου και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ»

Σε ανταπάντηση στην κ. Πανάγου ως Προέδρου του ΟΚΠΑΔ Δήμου Πύλης έχω να πω τούτο. Ποτέ δεν έχω μειώσει και προσβάλει προσωπικότητες και συνειδήσεις συνανθρώπων σε όποιο πόστο κι αν υπηρετούν. Πριν δημοσιευτεί η ανάρτησή μου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ρώτησα την κ. Πανάγου: «Γιατί το έκανες αυτό χωρίς να με συμβουλευτείς όπως έκανες μέχρι τώρα;». Μου απάντησε με ειρωνικό ύφος «για να μη μου κάνεις αντιπολίτευση» και «γράψε λάθος», λες και ήταν από το δικό της πορτοφόλι.

Η κ.Πανάγου ως Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ ή είναι αγνώμων ή άσχετη με κάποια θέματα του Οργανισμού ή δεν μπορεί και δεν θέλει συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη του Οργανισμού. Προσωπικά βοήθησα τα μέγιστα να υλοποιηθούν πράγματα και προτάσεις του ΟΚΠΑΔ χωρίς παραταξιακές απόψεις και πολλές φορές ΚΟΝΤΡΑ στον συνδυασμό μου.

Όμως μεμονωμένες «ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ» σαν κι αυτή,  όπως ίσως και κάποιες άλλες, δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Είμαι ΥΠΕΡ της ενίσχυσης των συλλόγων του συνόλου του Δήμου Πύλης με ισότητα και ανά κατηγορία, όπως πράτταμε και το έτος 2020-21 λόγω πανδημίας.

Δεν μειώνω την προσπάθεια του ΟΚΠΑΔ για ό,τι καλό έχει κάνει. Έχω όμως υποχρέωση να κρίνω και να καταγγείλω κάθε παράτυπο, παράνομο και μεμπτό στοιχείο.

Ως εκ τούτου προτείνω στην κ. Πανάγου να βρει τρόπο και χρήμα να βοηθήσει τις ομάδες ισότιμα. Εάν αυτό δεν το κάνει, δείχνει δόλο με απώτερο στόχο τη συλλογή ψήφων.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, ούτε θέλω να γίνω.

Μπορώ όμως να βοηθήσω το Δήμο από όποιο μετερίζι κι αν βρίσκομαι.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα, καλά τα παραμύθια…αλλά τα «παπούτσια» δεν ήταν στο νούμερό μου!!!

 

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΜΠΑΛΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Δ. ΠΥΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΠΥΛΗ ΑΞΙΩΝ»

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΟΚΠΑΔ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ

 

Σχετικές δημοσιεύσεις