Κατασκευή Φράγματος – Κέντρου Υγείας και Περιφερειακού δρόμου εξήγγειλε στο Μουζάκι ο Κ. Μητσοτάκης

Την κατασκευή νέου Κέντρου Υγείας και νέου περιφερειακού δρόμου στο Μουζάκι εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην διάρκεια επιτόπιας επίσκεψης σήμερα το μεσημέρι, ενώ ζήτησε την άμεση ωρίμανση των μελετών για την χρηματοδότηση της κατασκευής του Φράγματος Μουζακίου.

Nωρίτερα ο Πρωθυπουργός προήδρευσε σε κλειστή λόγω της πανδημίας του COVID-19, ευρεία σύσκεψη τοπικών φορέων που έγινε το πρωί στο Δημαρχείο Καρδίτσας για τις μεγάλες καταστροφές που προκάλεσε ο «Ιανός» στο Νομό και ιδιαίτερα στην πόλη.

Πριν την αναχώρησή του από το Μουζάκι Καρδίτσας και μετά την επίσκεψή του σε πληγείσες περιοχές, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εξαγγείλαμε άμεσα μέτρα και παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις. Θέλω να γνωρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι επαγγελματίες, οι αγρότες, ότι η κυβέρνηση  με ταχύτητα και αποφασιστικότητα θα σταθεί δίπλα τους. Και θα κάνει ότι χρειάζεται για να μπορέσουν οι άνθρωποι αυτοί να ξαναπατήσουν στα πόδια τους, οι αγρότες να αποζημιωθούν και οι επαγγελματίες, κυρίως, οι επαγγελματίες στο κέντρο της Καρδίτσας να έχουν την οικονομική στήριξη ώστε να ξαναβάλουν μπροστά τις δουλειές τους».

 

Πηγή: karditsalive.net

 

Σχετικές δημοσιεύσεις