Η Θεσσαλική βιομηχανία ξύλου ALFAWOOD και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σταθερά δίπλα στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας

Η ALFAWOOD και το Ινστιτούτο Ξύλου , Επίπλου και Ξύλινης Συσκευασίας καθώς και το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συνεχίζουν την προσπάθεια τους συντονισμένα για τη βελτίωση της ζωής των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας

 

Η Θεσσαλική βιομηχανία ξύλου ALFAWOOD βρέθηκε για άλλη μια φορά κοντά στους πλημμυροπαθείς διανέμοντας κρεβάτια σε κατοίκους της Καρδίτσας που επλήγησαν από τις καταστροφές.   Ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Ξύλου, Επίπλου και Ξύλινης Συσκευασίας καθώς  και του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Τμήματος και πρόσφεραν κρεβάτια στους πλημμυροπαθείς. Κατά τη διάρκεια της διανομής ο Καθηγητής Γεώργιος Νταλός Διευθυντής του Ινστιτούτου είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει τον εκπρόσωπο της εταιρείας που παραβρέθηκε στη διαδικασία καθώς και τον Δήμο Καρδίτσας για την συμβολή τους και την ενίσχυση της προσπάθειας αυτής.

Το Ινστιτούτο θα ήθελε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στην συμβολή της ALFAWOOD και ιδίως στο πρόσωπο του κου Αντώνη Αδαμόπουλου αλλά και της κας Ιωάννας Δημάκη που πάντα βρίσκονται στο πλευρό και του Τμήματος αλλά και οπουδήποτε εμφανίζεται σε ανάγκη.

Τα κρεβάτια ήταν έτοιμα προς συναρμολόγηση μαζί με τις οδηγίες συναρμολόγησης για να μπορούν εύκολα να μεταφερθούν από τους ανθρώπους που τα είχαν ανάγκη.

Το έργο συνεχίζεται και με την σημαντική υποστήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

 

Στη φωτογραφία φαίνονται από δεξιά προς τα αριστερά ο Δρ. Γεώργιος Νταλός Διευθυντής του Ινστιτούτου , Εκπρόσωπος της εταιρείας ALFAWOOD κος Ιωάννη Γιάννακας  ο Δρ. Κωσταντίνος Νινίκας ΕΔΙΠ του Τμήματος  Ο πρόεδρος του Τμήματος Δασολογίας Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού Δρ. Ιωάννης Παπαδόπουλος,  η κα Ναταλία Τζέλου εκπρόσωπος του Δήμου Καρδίτσας καθώς και πλημμυροπαθείς που παρέλαβαν τα κρεβάτια.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις