Επιστολή Παπαμιχαήλ-Οικονόμου για έργα της Ε-65 στην Βασιλική

Του Θανάση Βλάχου

 

Για αδικαιολόγητη καθυστέρηση των έργων της Ε-65 στην περιοχή της Βασιλικής του Δήμου Μετεώρων κάνουν λόγο ο επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης στο ΔΣ Μετεώρων κ. Παπαμιχαήλ και ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Βασιλικής κ. Οικονόμου μέσω επιστολής που απέστειλαν αρμοδίως καλώντας τους υπευθύνους να προχωρήσουν άμεσα στην ολοκλήρωσή τους.

Μάλιστα όπως επισημαίνουν καλούνται οι αρμόδιοι να υλοποιήσουν τάχιστα όσα συμφωνήθηκαν σε συνάντηση που έχει γίνει για το σκοπό αυτό προ καιρού υπογραμμίζοντας ότι η ταλαιπωρία των κατοίκων του χωριού είναι μεγάλη και ιδιαίτερα για τους αγρότες.

 

 

ΠΡΟΣ
1. Τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνο        Σκρέκα
2. Τους Βουλευτές του Νομού Τρικάλων κ.κ. – Αθανάσιο Λιούτα
– Κατερίνα Παπακώστα
– Αθανάσιο Παπαδόπουλο

3.Τον  Περιφερειάρχη Θεσσαλίας  κ. Κώστα Αγοραστό

  1. Τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Μιχαλάκη
  2. Τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκο

Αξιότιμε κ.Υπουργέ, κυρία και κύριοι Βουλευτές, κ.Περιφερειάρχη,  κ. Αντιπεριφερειάρχη, κ .Δήμαρχο

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση ως μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου  Μετεώρων, να σας εκφράσουμε την δυσαρέσκειά μας και συνάμα να σας μεταφέρουμε την απογοήτευση και αγανάκτηση  του χωριού μας , Βασιλική ,  σχετικά με  την εξέλιξη των έργων του οδικού  άξονα Ε65.

Ένα  έργο  ορόσημο  για  την  ευρύτερη περιοχή της  δυτικής Θεσσαλίας και όχι  μόνο. Ένα  έργο  το  οποίο όλοι μας  το  θέλουμε  και  το  επικροτούμε και πιστεύουμε με την ολοκλήρωση  του θα  είναι  πολλά  τα  οφέλη για  την  περιοχή  μας .

Όπως πολύ  καλά γνωρίζετε ο Ε65 διέρχεται από  το  αγρόκτημα Βασιλικής περίπου για 15 χιλιόμετρα. Η διέλευση αυτή δημιουργεί διάφορα προβλήματα στο  αρδευτικό δύκτιο ,και στην επικοινωνία των αγροτών με  τα  χωράφια τους.

Στις  18/7/2022  ζητήσαμε και πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο  δημαρχείο Καλαμπάκας  με τους υπεύθυνους της  Ε65 και μέλους του ΤΟΕΒ Βασιλικής . Μετά  από  την  συνάντηση συντάχθηκε σε συνεννόηση όλων ,(επιστολή  την  οποία  σας  επισυνάπτω) ,προς την ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ  με  Κοινοποίηση στις κατασκευάστριες εταιρείες, για την εκτέλεση συνοδών έργων του  Ε65 στην δημοτική ενότητα  Βασιλικής .

Επειδή  από  την  ημερομηνία συνάντησης  έχει  περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και  δεν  βλέπουμε να  γίνεται  κάτι.

ΖΗΤΟΥΜΕ να πραγματοποιηθούν  τα  έργα  που  αναφέρονται στην  επιστολή  που  σας  επισυνάπτουμε .

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι είναι απαραίτητη η συμμετοχή και συνεισφορά σας για την επίλυση του θέματος.

Με εκτίμηση

Ο Επικεφαλής της Δημ. Ομάδας : Γιάννης Παπαμιχαήλ

Ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Βασιλικής : Γεώργιος  Οικονόμου

 

Σχετικές δημοσιεύσεις