Δωρεές αξίας 150.000€ από την «Εύρηκα» για τη φροντίδα συνανθρώπων μας σε ανάγκη

Μια δυναμική ελληνική εταιρεία με έδρα το Βόλο

 

Με δωρεές, τόσο σε χρήματα όσο και σε προϊόντα, που για 2η συνεχόμενη χρονιά άγγιξαν το ποσό των 150.000€ σε αξία, η «Εύρηκα» συνεχίζει τη μακροχρόνια παράδοσή της να  βοηθά συστηματικά ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, μέσω των ιδρυμάτων και οργανισμών που τις στηρίζουν.

 

Πρόκειται για δέσμευση διαρκείας που έχει αναλάβει η αναγνωρισμένη και ιδιαίτερα δημοφιλής στο καταναλωτικό κοινό ελληνική εταιρία «Εύρηκα», στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί κάθε χρόνο. Μέσα από αυτές δηλώνει το παρών δίπλα σε συνανθρώπους μας -και κυρίως παιδιά- που έχουν ανάγκη από στήριξη και φροντίδα.

 

Αποδέκτες των δωρεών της Εταιρίας για το 2023 ήταν φορείς, όπως:

  • Μαζί για το Παιδί
  • Χαμόγελο του Παιδιού
  • Κοινωνικά παντοπωλεία σε Αθήνα-Πειραιά-Βόλο-Θεσσαλονίκη
  • Οργανισμοί στήριξης ατόμων με αναπηρία σε Αθήνα & Βόλο
  • Κέντρα υγείας
  • Οργανισμοί στήριξης οικογενειών με προβλήματα, οικονομικά και διαβίωσης, σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη
  • Οργανισμοί στήριξης κακοποιημένων ατόμων
  • Πλημμυροπαθείς από την κακοκαιρία Daniel, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της «Εύρηκα», «Είναι για μας τιμή και χαρά να ενισχύουμε κάθε χρόνο το έργο τέτοιων, πολύ σημαντικών, φορέων που θέτουν στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων τους την προσφορά στους λιγότερο προνομιούχους συμπολίτες και συνανθρώπους μας. Ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές και μια Καλή, Νέα Χρονιά!».

 

Η «Εύρηκα», που δραστηριοποιείται εδώ και πάνω από 60 χρόνια στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων οικιακής φροντίδας και υγιεινής, διαθέτει σημαντικά brands στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά, όπως η ομώνυμη μάρκα EYΡΗΚΑ, καθώς και τα AROXOL, TOPINE, FLUP, FRESH AIR κ.λπ., τα οποία παράγονται στο υπερσύγχρονο, τεχνολογικά προηγμένο εργοστάσιο της εταιρίας, στη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου.

 

Λίγα λόγια για τον Όμιλο ΕΥΡΗΚΑ

 

Ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ διαθέτει σημαντικά brands στην ελληνική αλλά και τη διεθνή αγορά, όπως η ομώνυμη μάρκα EYΡΗΚΑ, το AROXOL, το TOPINE, το FLUP, το FRESHAIR κ.λπ., τα οποία παράγονται στο σύγχρονο, τεχνολογικά προηγμένο εργοστάσιο της εταιρίας, στη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου.

Σχετικές δημοσιεύσεις