Δημοτικός υπάλληλος πληρωνόταν επί 13 χρόνια χωρίς να δουλεύει!

Στη ΔΕΥΑ του Δήμου Μετεώρων

Εντοπίσθηκε έπειτα από έλεγχο του νέου Δημάρχου Λευτέρη Αβραμόπουλου, για την… παραγωγικότητα των υπαλλήλων του Δήμου

 

Υπάλληλος του Δήμου Μετεώρων, εμφανίστηκε για δουλειά μετά από 13 χρόνια.
Όχι απίστευτο πλέον, αλλά σίγουρα αληθινό, είναι αυτό που συνέβη στην Καλαμπάκα, όπου μετά από έλεγχο του Δημάρχου Μετεώρων, Λευτέρη Αβραμόπουλου, διαπιστώθηκε ότι ένας δημοτικός υπάλληλος είχε να εμφανιστεί στην εργασία του για… 13 ολόκληρα χρόνια.
O νέος Δήμαρχος Μετεώρων με την ανάληψη των καθηκόντων, ζήτησε τη λίστα των δημοτικών υπαλλήλων και αναφορά αποδοτικότητας για τον καθένα από τους προϊσταμένους των υπηρεσιών.
Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, επέστρεψε κανονικά για δουλειά ένας υπάλληλος στην ΔΕΥΑΜ που αγνοούνταν από το μακρινό 2011 όταν είχε πάρει αναρρωτική άδεια, ήτοι 13 χρόνια μετά.
-Ωστόσο το ερώτημα που τίθεται είναι εάν θα καταλογιστούν ευθύνες εκεί που αναλογούν για όλα αυτά τα χρόνια απουσίας του εν λόγω υπαλλήλου με ότι αυτό συνεπάγεται για τις ευθύνες των αρμοδίων πολιτικών και φυσικών προϊσταμένων και φυσικά για τα χρήματα που εισέπραττε χωρίς να εργάζεται την ώρα που άλλοι υπάλληλοι εργάζονται καθημερινά ενώ υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη μια θέση εργασίας και αυτή είναι κατειλημμένη από κάποιον που αντί εργασίας πηγαίνει κάθε μήνα στο ΑΤΜ και εισπράττει τον μισθό…
Ελλάς το μεγαλείο σου!!!
Η αλήθεια πάντως είναι πως το θέμα έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια στην τοπική κοινωνία καθώς η περιοχή και ο Δήμος ειδικότερα που τόσο πολύ προβλήθηκε από τον νέο Δήμαρχο Λευτέρη Αβραμόπουλο έγινε είδηση στα τηλεοπτικά κανάλια αυτή τη φορά με αρνητικό πρόσημο εξ αιτίας κάποιων οι οποίοι περί άλλων τυρβάζουν ακόμη και τώρα που αποκαλύφθηκε το θέμα.
Το λιγότερο που λένε για αυτούς οι δημότες είναι ντροπή γιατί δεν τίμησαν την εμπιστοσύνη τους αλλά και το ρόλο που ανέλαβαν…

Θανάσης Βλάχος

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις