Δεύτερη Μουσική Παραμυθόδραση από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων – καλύφθηκαν ήδη οι θέσεις

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Τρικάλων διοργανώνει στο παιδικό τμήμα, με τη συνεργασία των μουσικοπαιδαγωγών Ειρήνης Χαριτάκη και Μαρίας Μπαλατσούκα, ένα μουσικό εργαστήρι για παιδιά. Η Μουσική Παραμυθόδραση διεξάγεται σε τέσσερις αυτοτελείς συναντήσεις τα Σάββατα 6, 13, 27 Μαΐου και 3 Ιουνίου στις 10-11 π.μ. & 11π.μ-12 Για την εύρυθμη διεξαγωγή του εργαστηρίου υπάρχει περιορισμός στον αριθμό συμμετεχόντων (15 παιδιά) και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τέσσερα διαφορετικά παραμύθια θα γίνουν αφορμή για δραστηριότητες με δραματοποίηση, τραγούδι, κίνηση, παιχνίδι, χειροτεχνία και χρήση απλών κρουστών μουσικών οργάνων. Στόχοι του εργαστηρίου είναι η βιωματική κατανόηση των παραμυθιών και η σύνδεσή τους με τη μουσική, η επαφή των παιδιών με το ρυθμό και το τραγούδι, η ελεύθερη έκφρασή τους μέσω αυτοσχεδιασμών και η διεύρυνση της φαντασίας και της δημιουργικότητάς τους σε ένα πλαίσιο ομαδικότητας, σεβασμού και συνεργασίας.

 2η Μουσική Παραμυθόδραση με τον Λούκουλο, το λαίμαργο ελεφαντάκι!

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΜΑΪΟΥ 10π.μ-11 & 11π.μ-12

Όταν το φεγγάρι παίρνει φωτιά,
το τυλίγει ο καπνός,
ποιος το σβήνει; Ποιος;
Ο Λούκου-Λούκου-Λούκου-λος!

Ελάτε στη 2η συνάντηση της Μουσικής Παραμυθόδρασης για να διαβάσουμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να παίξουμε ρόλους, ρυθμούς και μελωδίες με το βιβλίο «Ο Λούκουλος τρώει μπαλόνια» του Ευγένιου Τριβιζά.

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει ότι οι θέσεις συμμετοχής έχουν καλυφθεί πλήρως για όλες τις ημερομηνίες υλοποίησης του προγράμματος. Όσοι/ες έχουν δηλώσει συμμετοχή και δεν μπορούν να συμμετέχουν, παρακαλούνται να ενημερώσουν έγκαιρα (μέχρι την Παρασκευή 12-05-2023 ) ώστε να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης από άλλο παιδί.

Όσοι/ες ενδιαφερόμενοι/ες δεν έχουν δηλώσει εμπρόθεσμα συμμετοχή, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη βιβλιοθήκη το Σάββατο 13/05/2023 (μέχρι 9:30 π.μ.) για να ενημερωθούν για τυχόν ακυρώσεις.

Επικοινωνία με τη Δημοτική βιβλιοθήκη Τρικάλων στο τηλέφωνο 2431353565.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Σχετικές δημοσιεύσεις