Αποχαιρετιστήριο μήνυμα της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ στο Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Σακελλαρίου

Εκ μέρους των εκπροσώπων  όλων των Συλλόγων μελών της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ, απευθύνω τον ύστατο  χαιρετισμό στο Δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Σακελλαρίου.

(κ. Δήμαρχε όταν πρίν από ένα περίπου χρόνο, τη στιγμή που το καινούριο δευτεροβάθμιο συλλογικό όργανο με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΔΩΝ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ έκανε το ξεκίνημά του χαράζοντας σημαντική πορεία για τα ιστορικά και πολιτιστικά τεκταινόμενα στο νομό μας, εσύ ύψωσες τα χέρια σου και άνοιξες τις αγκάλες σου αναπτερώνοντας το ηθικό μας. Με τα θερμά σου λόγια και τις σώφρονες συμβουλές σου άγγιξες τις καρδιές μας και μας κέρδισες εσαεί όλους εμάς τους εκπροσώπους της ΕΝΩΣΗΣ και όλους τους Καραγκούνηδες.

«Η λέξη ΕΝΩΣΗ με προκαλεί ρίγη συγκίνησης γιατί  αυτό ήταν το όραμα και το σύνθημα της ζωής μου» μας είπες χαρακτηριστικά την ημέρα της επισκέψεώς μας στο Δημαρχείο και μας επιβεβαίωσες την αμέριστη συμπαράστασή σου και την κάθε στήριξη ως  ο δημοτικός άρχοντας. Και αποχωρήσαμε εκείνη την ημέρα πλουσιότεροι και δυνατότεροι στον αγώνα που είχαμε αρχίσει. Και μένουμε σήμερα κατά πολύ φτωχότεροι και θρηνούμε για την αποδημία σου. Καλό σου ταξίδι κ. δήμαρχε και ελαφρύ το χώμα που θα σε δεχθεί).

Ο πρόεδερος της ΕΚΝΤ

Αντώνης Παπαμιχαήλ

Σχετικές δημοσιεύσεις