Ανεβαίνουν οι τόνοι στη μάχη της Περιφέρειας

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στη μάχη των Περιφερειακών εκλογών. Τις πρώτες… τουφεκιές τις έριξε από τα Τρίκαλα την περασμένη Πέμπτη ο καθηγητής του Π.Θ. Δημήτρης Κουρέτας ο συνδυασμός του οποίου «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» είναι ιδιαίτερα ενδυναμωμένος, σε σχέση με το 2019, αφού τον στηρίζουν τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα στο ψηφοδέλτιο για την Π.Ε. Τρικάλων, το οποίο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί συμμετέχουν και δύο πρώην υποψήφιοι δήμαρχοι Τρικκαίων, ο Δημήτρης Παπαθανασίου και η Χρύσα Ντιντή!

Ο κ. Κουρέτας υποστήριξε πως ο κ. Αγοραστός ανακοινώνει ως δικά του έργα και αυτά που κάνει η κυβέρνηση στη Θεσσαλία και τον προσκάλεσε σε… μονομαχία (ντιμπέιτ). Από το περιβάλλον του κ. Αγοραστού απάντησαν πως δεν συζητούν με… μηδενιστές, δηλαδή με κάποιον που αρνείται και ισοπεδώνει τα πάντα.

Στο πλάνο της σύγκρουσης προσπάθησε να μπει και η Λαρισαία δημοσιογράφος κα. Ελευθερία Τζανακούλη η οποία έχει ανακοινώσει πως κατεβαίνει για Περιφερειάρχης χωρίς μέχρι στιγμής, τουλάχιστον για τα Τρίκαλα, να έχει ανακοινώσει έστω και έναν υποψήφιο…

 

Δ.Κ.

Σχετικές δημοσιεύσεις