Έφτασε στην Καρδίτσα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Πριν από λίγο (10.30 περίπου) έφτασε στην Καρδίτσα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με κλιμάκιο υπουργών προκειμένου να προεδρεύσει σε ευρεία σύσκεψη τοπικών φορέων και εκπροσώπων του επιχειρηματικού και αγροτικού κόσμου η οποία πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο Καρδίτσας.

Ο πρωθυπουργός ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στην Καρδίτσα γύρω στις 9:30 το πρωί όμως ήρθε μία ώρα αργότερα καθώς πέταξε με σινούκ ελικόπτερο της πολεμικής μας αεροπορίας πάνω από τον πλημμυρισμένο καρδιτσιώτικο κάμπο. Το σινούκ προσγειώθηκε στα Τρίκαλα και εν συνεχεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατευθύνθηκε οδικώς προς την Καρδίτσα.

Μόλις έφτασε στο δημαρχείο η πομπή, ο πρωθυπουργός κατέβηκε από συμβατικό αυτοκίνητο και είχε μία σύντομη συζήτηση με επιχειρηματία της εστίασης που διατηρεί κατάστημα απέναντι από το Δημαρχείο. Στη συνέχεια πήγε προς την είσοδο του Δημαρχείου όπου τον υποδέχθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής του Νομού Καρδίτσας κύριος Κώστας Τσιάρας οι βουλευτές του νομού κύριος Γιώργος Κώτσος και κύρια Ασημίνα Σκόνδρα, ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Νίκος Δούκας και αρκετά κομματικά στελέχη.

Η σύσκεψη στο Δημαρχείο είναι κλειστή στο πλαίσιο των αυστηρών μέτρων που εφαρμόζονται για την πανδημία του COVID-19. Να σημειωθεί ότι 50 μέτρα πιο μακριά, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου βρίσκονται συγκεντρωμένοι πολίτες οι οποίοι διαμαρτύρονται για τις καταστροφές στην πόλη της Καρδίτσας και στο Νομό. Κάποια στιγμή επιχείρησαν να πλησιάσουν στο Δημαρχείο αλλά απωθήθηκαν από την Αστυνομία. Επίσης μπροστά στα Δικαστήρια, κάποιοι πολίτες ζήτησαν να μιλήσουν με τον πρωθυπουργό αλλά δεν τους επετράπει.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του KarditsaLive.Net ο Πρωθυπουργός στη συνέχεια θα μεταβεί σε Μουζάκι και Καρποχώρι σε σημεία δηλαδή που υπέστησαν μεγάλες ζημιές ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην περιοχή των Φαρσάλων.

Πηγή: karditsalive.net

 

Σχετικές δημοσιεύσεις