Έμπρακτη στήριξη του Δήμου Τρικκαίων στον 15ο Ημιμαραθώνιο “Θανάσης Σταμοπουλος”

Την έμπρακτη στήριξη του Δήμου Τρικκαίων στον μεγαλύτερο Ημιμαραθώνιο της – εκτός κέντρου – Ελλάδας, σηματοδότησε η συνάντηση του ΔΣ των τρικαλινών δρομέων με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τρικκαίων. Την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 ο πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων κ. Βυρ. Γιοντζής και από το ΔΣ οι κ.κ. Σταμοπούλου, Λιπας, Μουχάκης επισκέφθηκαν τον αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Τρικκαίων Μιχάλη Λάππα. Παρούσης της εντεταλμένης συμβούλου Δημοσίων Σχέσεων Έφης Λεβέντη, ο κ. Λάππας εξέφρασε την πλήρη στήριξη του Δήμου στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που εκπροσωπεί επάξια τα Τρίκαλα και την αθλητική τους παράδοση με την πραγματοποίηση του εν λόγω ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα – Τρίκαλα, προς τιμή του αείμνηστου δρομέα Θανάση Σταμόπουλου.
Στη συνάντηση τέθηκαν και συζητήθηκαν όλα τα οργανωτικά ζητήματα που αφορούν στην περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών για κάθε έναν και μία από τους  – χιλιάδες πια – συμμετέχοντες/ουσες.
Ενδεικτικό της αξίας και της αναγνώρισης αυτού του σημαντικού αγώνα είναι ότι μέσα σε ελάχιστη ώρα από την έναρξη των εγγραφών, οι συμμετοχές αυξάνονταν τάχιστα, με πολλές εξ αυτών να αφορούν και σε αθλητές – αθλήτριες από τα Βαλκάνια. Χαρακτηριστικό, πλέον, της σημασίας του αγώνα, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου.
Η φετινή διοργάνωση, εκτός του ημιμαραθωνίου των 21 χλμ., συμπεριλαμβάνει αγώνα 5 χλμ., αλλά και 1 χλμ. για παιδιά, εντός των Τρικάλων.
Όλα τα σχετικά με την ηλεκτρονική εγγραφή βρίσκονται στην ιστοσελίδα
https://www.trikalahalfmarathon.org/

Σχετικές δημοσιεύσεις